'Кино в парка' с Кейт Бланшет, френски еротичен трилър и сарказъм към съвременното общество

ОFFNews 28 август 2018 в 15:39 2708 0

Превърнала се в една от най-успешните културни инициативи, които предлагат разнообразие за вечерите на столичани в началото на есента, „Кино в парка“ за трета поредна година ще даде възможност на гражданите и гости на София да гледат кино на открито в парка на Военната академия „Г. С. Раковски“.

Между 4 и 8 септември, всяка вечер от 20:30 часа има възможност да бъдат видени в различна обстановка – сред дърветата, в приятната атмосфера на парка, няколко от най-успешните и награждавани филми за последната година.

Това са „Квадратът“ на Рубен Йостлунд, „Проектът „Флорида“ на Шон Бейкър, зрителския фаворит – провокацията на Франсоа Озон „Другият любовник“, и най-новият игрален филм на Вим Вендерс – „Потапяне“, с участието на страхотните Алисия Викандер и Джеймс Макавой.

Специален акцент в програмата е ексклузивната прожекция на филма, който тръгва в разпространение на кино в края на месец септември – „Манифест“ на Юлиан Розефелд, с участието на уникалната Кейт Бланшет.

Билетите са на цена 8 лева (при предварителна продажба или при пакет „Трима на кино“) и 10 лева на място, 60 минути преди прожекцията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови