"Jazzmatazz" става част от семейството на "Terminal 1" и "Строежа".

ОFFNews 06 март 2017 в 19:34 3392 0

Бар "Jazzmatazz" става част от семейството на клуб "Terminal 1" и "Строежа".

Локацията вече пета година е популярна с лансирането предимно на хип-хоп култура - в различните й разновидности, но и с повишено внимание към стилове като дръм енд бейс, брейкбийт, фънк. Макар и само с капацитет от около сто души и с подчертан ъндърграунд статут, в историята си мястото посреща гости от рода на B-Real (Cypress Hill), Onyx, Xzibit, Dirty Dike, Funkdoobiest, Rudimental, Dope D.O.D, Jeru The Damaja, The Beatnuts, Slatkaristika и много изпълнители.

Обновеният бар ще отвори отново следващата седмица - точно на 8 март.

Обновеният бар ще предложи по-обширно жанрово разнообразие, а допълнителни събития ще дадат поле на изява на множество нови изпълнители, включително от електронната сцена. Посоката на развитие на "Jazzmatazz" ще осигури път на проекти, които иначе рядко са застъпени в програмите на останалите два клуба.

"Jazzmatazz" се намира в подлез "Галерия" на НДК, бул. България 1.

През първите месеци след предстоящото откриване барът ще работи основно четири дни седмично - от сряда до събота, включително. Допълнителни преустройства и иновации ще дадат възможност за домакинстване на множество качествени лайв-събития. До броени дни ще бъде обявена програмата за месец март, като сред имената на гостите ще могат да бъдат открити групи, проекти и артисти като Нокаут, The Crew, Grigovor, Feel, Negy, Fruit Sessions, 1000 Names, Abysmatic, Manners, Raw Land, Kalayas, Oto &

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови