Гледайте финалите на Counter-Strike: Global Offensive тази неделя

OFFNews 18 август 2015 в 15:02 2074 0

Тази неделя, 23 август, в Дома на киното ще може да гледате на живо дългоочаквания финал на Counter-Strike: Global Offensive от LANXESS arena в Кьолн, Германия.

Финалите на най-големия Counter-Strike турнир в света ще бъдат излъчвани на живо в кината в цяла Европа, като началото е в 20:00 часа българско време, а 30 минути преди това вратите на събитието ще бъдат отворени.

За първи път зрители от десетки държави ще имат възможност да проследят финалните битки между осем от най-добрите отбори в света. По време на излъчването ще бъдат представени и важни моменти от предишните фази на турнира.

Билети за неделя може да откриете онлайн на сайта на Дома на киното, а пълният списък с киносалони, които ще излъчват финалите, може да бъде открит на Esports in Cinema

В най-големия турнир Counter-Strike: Global Offensive играчите ще се борят за престижната шампионска титла и да разпределят наградния фонд от 250 000 щатски долара. В момента титлата е притежание на отбора Fnatic, който я спечели на турнира в ESL One Katowice 2015.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови