Gamma Ray пуснаха информация за новия си албум!

OFFNews 18 февруари 2014 в 09:37 2011 0

Gamma Ray
Обложката и списък с песните от албумa "Empire of the Undead" на Gamma Ray

Gamma Ray показаха обложката и списък с песните от предстоящия албум "Empire of the Undead".

Както самата група подсказа преди време освен познатите ни вече „Master Of Confusion” и „Empire Of The Undead” в новата творба трябва да очакваме и епична песен. Албумът излиза на 28 март и ще се предлага в три различни пакета всеки с различно оцветена обложка. Това ще се случи само ден след предстоящото гостуване на групата в София, на което със сигурност знаем, че ще сме от първите чули най-добрите нови композиции. Очаква се и официално потвърждение дали определени количества от "Empire of the Undead" ще бъдат пуснати в продажба в деня на концерта.

На 27 март в зала „Универсиада” ще се състои единственият концерт на Gamma Ray и специалните им гости Rhapsody of Fire за региона на България, Македония, Сърбия, Румъния и Турция, и за който в интернет вече има обяви за организирани пътувания до София.

Билетите за концерта се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg.

Пропуските се продават в момента на цена от 35 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място в залата, цената им ще е 45 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови