"Фондацията" на Дони и Кирил Маричков с грандиозен концерт във Варна

ОFFNews 15 октомври 2015 в 14:01 9830 0

"Фондацията".

Супергрупата "Фондацията" с Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще изнесе своя първи самостоятелен концерт във Варна - на 11 декември в Двореца на културата и спорта.

След две мащабни турнета в САЩ и Канада и Европейско турне звездните музиканти ще изпълнят любимите песни на поне три поколения българи в обновената зала “Конгресна”.

Билетите за събитието вече са в продажба в мрежата на Ticket Portal и Касата на ДКС Варна. Цените им са от 10 до 40 лв. според мястото в залата. Билети могат да се закупят още от магазините на "Office 1 Superstore", книжарници "Booktrading", магазини "Пикадили", "На Тъмно" и бензиностанции OMV.

"Фондацията" е създадена в началото на 2013 г., а идеята за групата е на Дони. Именно той събира на една сцена този „гръбнак от хора”, които са създали и изпълнявали всички тези прекрасни български песни на “Щурците”, ФСБ, Дони и Б.Т.Р.

“Петимата заедно ще превърнем черно-белите ви спомени - в цветни!”, заканва се Дони на варненската публика. Най-старата песен в репертора на групата е „Бяла тишина” от 1967 г., следвана от емблематични парчета, като "Няма връщане назад", "Малкият Принц", "След десет години", "Две следи", „Не така”, „Вкусът на времето”, „Уморени крила”, ”Страхотен ден” и други.

Преди дни супергрупата изнесе емиционален концерт в Тел Авив, Израел, а в следващата година музикантите се готвят и за сериозно турне в Нова Зеландия и Австралия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови