Фондация „Отворени изкуства“ обявява отворена сесия за участие

OFFNews 20 март 2017 в 12:57 3582 0

Снимка Фондация "Отворени изкуства"

Отворена сесия за участие

Фондация „Отворени изкуства“ обявява отворена сесия за участие с проектни предложения за официалната артистична програма на фестивала Нощ/Пловдив, 2017 (15, 16 и 17 септември).

Събитието се провежда за тринадесета поредна година, като вече традиционно включва над 60 локации, разпознаваеми и очаквани от широк кръг публика. Можете да реализирате артистичните си идеи в програмите „Музеи. Галерии. Ателиета”, „Град и култура”, „Клуб и музика”, да подготвите събитие за „Публични пространства” или пък да създадете проект за най-малката аудитория на фестивала („Малката Нощ”). 

Нощта очаква вашите предложения за изложби, пърформанси, прожекции, музикални изпълнения, концерти, презентации, акции, демонстрации, партита и други, които да изпълнят часовете на Нощта.

Повече за новостите и правилата за кандидатстване в програмата на Нощ/Пловдив, 2017 може да разберете от формулярите и „Насоките за кандидатстване“ в меню „Отворена сесия“ на сайта на събитието.

Крайният срок за прием на проектни предложения е 15 май 2017 г.  на имейл [email protected].

Получените предложения ще бъдат разгледани и оценени от базовия организатор „Отворени изкуства“ и съорганизаторите на фестивала Фондация „Америка за България” и Община Пловдив.

Новости:
 - 3 ВЕЧЕРИ - 15, 16, 17 СЕПТЕМВРИ
За първи път фестивалът ще се състои в 3 вечери, от 15 до 17 септември, 2017.

 - ЮБИЛЕЙНА ПРОГРАМА „ТУК НАВСЯКЪДЕ“
В рамките на фестивала ще бъде отпразнуван 10-годишния юбилей на Фондация "Отворени изкуства" със специална програма под мотото „ТУК НАВСЯКЪДЕ“.

 - ПРОГРАМИТЕ
Тази година има лека промяна в структурата и акцента на традиционните програми. Артистичните проекти в официалната програма през 2017 г. ще бъдат разпределени в 5 програми и рубрика за малките посетители: „Музеи, Галерии и Ателиета“, „Град и Култура“, „Публични пространства“, „Клуб и Музика“, „Отворени изкуства + ТУК НАВСЯКЪДЕ“ и Рубрика „Малката Нощ“.

СВЕТЛИНИТЕ НА НОЩТА
С тазгодишното издание на фестивала стартира рубриката „Светлините на Нощта“, чрез нея ще се дава акцент на нови, дебютиращи участници и/или локации. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови