Филмът 'Дани. Легенда. Бог.' вече е достъпен онлайн и в България

OFFNews Последна промяна на 29 януари 2021 в 16:20 4114 0

Независимият игрален филмът „Дани. Легенда. Бог.“ на младия български режисьор и продуцент Явор Петков вече може да бъде гледан и в България, като това, предвид пандемията от COVID-19, е възможно единствено онлайн.

Платформата www.gledam.bg предоставя на зрителите от страната шанса да се насладят на пълнометражната независима продукция, в която участват Димо Алексиев, Джеймс Бабсън, Кейт Никълс, Илияна Лазарова, Валентина Александрова, Сузанита, Борислав Марковски, Емил Каменов, Георги Налджиев, Йордан Данчев и др. Оператор е Румен Василев, който получи отличие на фестивала „Златна роза“ през 2020 г. „Дани. Легенда. Бог.“ вече беше представен на повечето международни фестивали.

A Явор Петков, за когото вече ви разказахме, е и сценарист на филма, който може да бъде нает за гледане до 7 февруари.

Дани е бизнесмен и общински съветник, който се е съгласил да участва в епизод от английска документална поредица за пране на пари. Още през първия снимачен ден той обявява на екипa, че всъщност ще правят пълнометражен филм, в който той ще бъде главен герой, сценарист, режисьор и продуцент. Жанрово продукцията е определена като „криминална комедия“ и ни въвежда в свят на кино, пране на пари и много смях.

Подкрепяйки българското независимо кино, ние помагаме в изграждането на общност от будни хора, които имат силата да променят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови