Десетки полицаи си тананикаха "Mistreated" с Whitesnake в София

Николаос Цитиридис 25 ноември 2015 в 07:55 8367 6

Снимка OFFNews

Под изключително високи мерки за сигурност снощи мина концертът на рок легендите Whitesnake в столичната "Арена Армеец". 

Десетки полицаи пазиха зрителите извън и във залата по време на двучасовото шоу, което Ковърдейл и компания изнесоха пред българска публика. 

Концертът започна малко преди 20 часа с The Dead Daisies. Австралийската банда е слабо популярна у нас, но все пак се опита да даде всичко от себе си, за да подгрее публиката преди Ковърдейл. 

Вокалът на The Dead Daisies напомняше на външен вид на микс между Том Арая от Slayer и Стивън Тайлър от Aerosmith. Барабанистът пък през цялото време се опитваше да компенсира липсата си на четири ръце и искаше да покрие всеки възможен чинел и том. Имаше и акробатични номера с палките, които не всеки път се получаваха. 

В тона на шоуто австралийците забиха и малко Deep Purple - The Dead Daisies изсвириха Hush, която публиката с удоволствие изслуша и попя. 

Както беше и по програма, малко преди 21 часа на сцената се качиха Whitesnake, които не се забавиха и секунда и веднага зазвучаха първите тонове на "Burn". 

Whitesnake пристигнаха в България с новоиздаден албум, посветен на Deep Purple. В репертоара си Ковърдейл и компания бяха заложили на The Gypsy, You Keep on Moving, Mistreated и You Fool No One.

Soldier of Fortune Ковърдейл посвети на Джон Лорд.

За радост на феновете Whitesnake изпълниха и най-големите си хитове - Love Ain't No Stranger, Is This Love, Fool for Your Loving, Here I Go Again И Still of the Night. Въпреки проливния дъжд навън на Ковърдейл и компания не им се откъсна от сърцето един Crying in The Rain.

За финал можем само да благодарим британската банда, че ни направи част от емблематичното си турне и да упрекнем организацията за опашките с бира, които ни оставиха на сухо през целия концерт. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови