Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Да помогнем на студентското радио "Реакция" (видео)

OFFNews 06 декември 2013 в 19:23 3528 1

Радио Реакция
Радио Реакция

Студентското радио "Реакция" има нужда от помощ.

Радио „Реакция“ е независима студентска медия, която се помещава в Студио 69 на Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет, както и в диктофоните, компютрите и главите на всеки един от работещите в нея.

Тя има различни цели – да осигурява практика за обучаващи се журналисти, да информира, да развлича, да се развива и структурира – насочено и устойчиво. На първо място – да бъде свободна трибуна за свободомислещи хора, необременена от икономически, политически и ведомствени интереси; незасегната от пошлостта на маркетинговите стратегии и разни задръстеняци; неопетнена от липса на расова, сексуална и класова толерантност.

Който от вас знае за съществуването на Студио 69, имал е възможността да попадне в него или е слушал продукциите ни, знае, че ентусиазмът ни е безграничен, но за съжаление не винаги е достатъчен. Трябват ни пари, пишат студентите от "Реакция".

Никой от екипите на миналите през ефира над 30 отделни предавания, нито от авторите на текстове, не е поискал заплата за свършеното. Надяваме се да има в момент, в който усилията ни няма да са плод само и единствено на чист идеализъм, но за съжаление това са картини от необозрими хоризонти. До момента ние харчим само и единствено необходимото ни за техническа поддръжка и музикални права. И в това имаме нужда от помощ, казват студентите.

За да помогнете на независимата студентска медия, посетете този линк

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови