Black Label Society забиват в София на 26 юли

OFFNews 23 юли 2015 в 14:41 2230 0

Уникалният китарист Зак Уайлд и групата му Black Label Society пристигат за концерт в София на 26 юли по покана на Loud Concerts. Началото на концерта е 20:00 часа, а вратите на залата ще бъдат отворени в 18:30 часа.

Преди Зак Уайлд и сие, за повишаване на градуса в залата ще се погрижат българската метъл-фюжън формация Nameless Day Ritual и метъл бандата Odd Crew.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис. Цената на билетите е 45 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.

В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.
Преди и по време на концерта ще бъдат обособени места, на които ще се предлага вода и бира.

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта на Loud Concerts може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Black Label Society. 

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала “Универсиада”.  Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови