Bebel Gilberto идва с музикално послание от Дилма Русеф

Борислава Славова 31 юли 2012 в 15:49 4220 0

Bebel Gilberto
Bebel Gilberto

Бразилската певица Бебел Жилберто отново идва в България за два концерта у нас под надслов „Една вечер с Бебел Жилберто“.

Концертите са на 11 и 12 август и ще се състоят съответно в Летния театър на Варна и в „Залива на делфините“ на къмпинг Юг в Лозенец.

Певицата е едно от най-големите бразилски съкровища и доказателството за това е подкрепата на правителството на новия президент на страната Дилма Русеф. Именно то спонсорира национално турне на певицата с колосалната сума от близо 2 милиона бразилски реала (около милион евро).

Бразилката е известна с финия си стил, представляващ смесица от бразилски джаз и поп, боса нова и самба и новаторски електронни звуци. Нейни са и композициите към един от най-популярните филми за последното десетилетие „Яж, моли се и обичай”.

Носителка на шест Грами номинации Бебел Жилберто ще изпълни на българската сцена парчета от последния си студиен албум All in One (2009), както и най-добрите песни от Momento (2007), Bebel Gilberto (2004) и Tanto Tempo (2000).

Бразилката идва у нас по покана на EventEase, а билетите за концертите й са вече пуснати за продажба. Пропуските на стойност 30 лв. може да намерите в мрежата на Eventim.bg, на касите на Летен Театър и Двореца на спорта във Варна, от барa на Hacienda Beach и рецепцията на хотел “Морско конче” на къмпинг Юг.

В момента певицата работи по нов проект със заглавие Dreams, посветен на човешките взаимоотношения и поведение.

Специално за българската публика бразилката ще изпълни парче от него.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !