Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Българските фенове за пръв път ще видят новата сцена на Bon Jovi

Николаос Цитиридис 10 май 2013 в 15:24 1852 1

Българските фенове на Bon Jovi ще са първите, които ще видят сцената на рокерите.
Българските фенове на Bon Jovi ще са първите, които ще видят сцената на рокерите.

Българските фенове на рок легендите Bon Jovi ще имат възможността да видят първи сцената, на която ще свирят музикантите.

Дори членовете на бандата не са виждали още сцената, тъй като до сега тя е била само представяна като умален модел.

Снимките, които виждате, са само малка част от размерите на грандиозната сцена, за която се твърди, че ще бъде с уникален дизайн.

На 14 май Bon Jovi ще забият на Националния стадион "Васил Левски", а специално за събитието в България е поканен известният фотограф Анди Уилшър, в чието портфолио влизат фотосесии за Ейми Уайнхауз, Къртни Лав, групите Oasis и Kaiser Chiefs, както и много други. 

Днес от 18 часа фенове на бандата ще направят обиколка на София със специални коли, на които се виждат логата на Bon Jovi и новия албум на бандата "Because We Can".

Организаторите съобщиха, че притежателите на ВИП пакети, закупени през официалния сайт на групата или през Eventim.bg, ще имат възможност да влязат на стадиона в 15 часа, точно един час преди официалното отваряне на вратите.

Децата до 10 годишна възраст ще имат безплатен достъп до концерта, стига да бъдат  с възрастен придружител. Всички лица до 18г. трябва да имат придружител над тази възраст, който да предостави декларация за отговорност. Декларация може да бъде изтеглена от сайта на Болкън Ентъртейнмънт

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!