Американската рок група Imagine Dragons пусна музикален клип, заснет в Украйна

OFFNews 11 май 2023 в 17:21 1462 0

Imagine dragons

Снимка Imagine dragons

Imagine dragons

Американската рок група Imagine Dragons пусна музикален клип, който е заснет в подкрепа на платформата за набиране на средства в помощ на Украйна „Юнайтед24“.

Това съобщи вицепремиерът по въпросите на дигиталната трансформация Михайло Фьодоров, цитиран от информационната агенция Укринформ.

„Все още не можем да повярваме, но това наистина се случи! Imagine Dragons пуснаха видеоклип към песента си “Crushed” , заснет в Украйна. Това е посвещение на Украйна и подкрепа за „Юнайтед24“. Ще разкажем много повече за това. Засега просто гледайте. И слушайте“, написа Фьодоров в Телеграм.

Както Укринформ съобщи по-рано, през изминалата година платформата „Юнайтед24“ е събрала 325 млн. долара за проекти в подкрепа на нападнатата от Русия Украйна.

По-рано Фьодоров съобщи, че Ричард Брансън наскоро е станал посланик на „Юнайтед24“. Той възнамерява да събере средства за проекта за възстановяване на Украйна. Сред другите посланици са Барбра Стрейзанд, актьори от „Междузвездни войни“, астронавтът Скот Кели и други международни знаменитости и видни личности.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови