Алекс Байчев с първи акустичен концерт

OFFNews 04 април 2018 в 10:57 2085 0

Изпълнителят Алекс Байчев, който нашумя покрай участието си в „Гласът на България“ и песните „Само моя си“ и „Ти да си до мен“ подготвя своя първи акустичен концерт. На 19 април, само четири дни след рождения си ден, талантливият музикант е подготвил редица изненади за ценителите на качествената музика.

На събитието ще чуем и най-новата песен на изпълнителя „Игра на лъжи“, по текст на една от най-популярните текстописци, Йоана Мирчева.

„Защо дойде, защо си тук, нали беше с друг“, пита Алекс в парчето, което се отличава със вдъхновяващите си лирики.

Видео към парчето, разбира се, ще има. То ще бъде заснето в края на месец март, за да може да дебютира за първи път специално пред най-верните фенове на Алекс Байчев.

Концертът му ще се състои на 19 април в столичния Sofia Live Club с начален час 20:00. Негови звездни партньори на сцената ще бъдат певецът Лазар Кисьов, както и футболистът с ново амплоа Ваня Джаферович, който взема дейно участие в последното парче на Алекс „Ти да си до мен“.

Освен тях на сцената ще бъдат и Цанимир Байчев - пиано, Георги Пармаков - китара, Богомил Енчев - пeркусии и Антон Пиперов - бас.

Всеки, който желае да се потопи в музикалната приказка, която Алекс подготвя на 19 април, може да го направи като закупи билет на касите на клуба, или предварително от портала на Eventim.bg:


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!