30 банди в 24-часов рок маратон

08 март 2012 в 17:19 2770 0

Севи (най-отпред) и басистът Рали от група SEVI в студиото на OFFRoad Radio. В дъното е басистът на
Севи (най-отпред) и басистът Рали от група SEVI в студиото на OFFRoad Radio. В дъното е басистът на "Епизод"Симеон Христов.

30 български групи ще се включат в първия по рода си рок маратон за авторска музика, който ще продължи близо 24 часа в столичния клуб „Rock It”. Събитието ще се проведе на 17 и 18 март, като организаторите от група SEVI са се постарали да съберат на едно място „утвърдените имена в България и новите рок генератори“.

Сред групите, които ще се включат в маратона, са Bee in the bonnet, Project Arcadia, Chains, Daily Noise Club, Gripp, Boxer, Toma, Bastardolomey, Viperfish, Nemo, Saltriver, Automatic Flowers, Jerihon, Alley Sin и самите SEVI. Домакини ще бъдат Милена Славова и Звезди Керемидчиев, които са и лицата на събитието.

Билетите за „23 ½ h Rock It Marathon“ са по 5 лева на ден и ще се продават на място.

SEVI снощи бяха на гости на Емил Братанов в предаването „Музикална кутия“ по OFFRoad Radio. Записът от разговора им може да се чуе тук.

Скоро във Фейсбук страницата на радиото ще бъдат пуснати песни на няколко от групите и всеки фен на OFFRoad Radio ще може да участва в анкетата за най-добра от въпросните песни. Групата-победител ще получи награда и от OFFRoad Radio по време на концерта на 17 и 18 март, а награди най-вероятно ще има и за случайно избрани от гласувалите потребители.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови