Ексклузивно Прокуратурата поиска имунитета на Бойко Борисов (обновена)

Започва V-тия Пролетен турнир в Казанлък под патронажа на Драгомир Стойнев

OFFNews Последна промяна на 17 март 2017 в 14:32 1491 0

Над 100 ще бъдат участниците в двата спорта - футбол и тенис на корт, в двата дни на спортния комплекс „Шампион” в Казанлък.

По мнението на организаторите и медии, финалните двубои ще бъдат най-оспорваните до сега в двата спорта за 5-те издания на турнира под патронажа на водача на листата на "БСП за България" в Стара Загора Драгомир Стойнев. В средата на март, на най-големия спортен комплекс, ще участват младежи, бизнесмени, директори, адвокати, полицаи, настоящи и бивши футболисти, данъчни служители, наемни войници, работници, предприемачи и др. Голяма част от тях участват и печелят национални спортни турнири.

Отборите ще се съберат за записване и стартиране на турнира днес на комплекс „Шампион”, където домакините ще представят програмата и условията на провеждането. В събота и неделя срещите ще започват от 10:00 часа.

Във футболната надпревара се очакват оспорвани срещи между над 10 тима, а 14 двойки и 14 сингъла в тениса ще играят в турнира, който е най-посещаван за Казанлък. В неделя, след 13 часа, ще се състоят и финалните минути на петото спортно издание под патронажа на Драгомир Стойнев в Казанлък.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови