Цветанов размаха карта като Клара Маринова

OFFNews Последна промяна на 01 ноември 2015 в 22:35 8598 8

Много е важно да отчетем изключително високите резултати, които постигна ГЕРБ. Имаме 129 кмета, 1727 общински съветника, това е и прогнозата, която беше заложена, обяви на брифинг председателят на Предизборния щаб на партията Цветан Цветанов.

Цветанов размаха карта с доминацията на ГЕРБ, която напомня на картата с партийните победи, която Клара Маринова (тогава депутат от БСП) вееше след местния вот през 1995 г. Разликата е, че тогава повечето от регионите на страната бяха оцветени в червено, а днес са в светлосиньо.

Към 2015 г. ГЕРБ увеличава своето присъствие в местната власт с 22 областни центрове, обяви Цветанов.

Изборите потвърдиха, че по-добро от това, което сме сътворили в момента, въпреки нежеланието ни, няма как да се получи, каза на брифинга на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.11 2015 в 18:18

За втора поредна неделя бе изпълнене акцията да изчистим България от комунистите . Благодарим на всички учатници
Живи и здрави и успех за напред !!!

02.11 2015 в 12:23

" Пиянството на един народ " Спомнихте ли си ? Скъпи сънародници, не за тази демокрация скачах преди 26 години. Мислил ли съм, че мутри, ченгета, олигарси и пребоядисани комунисти ще си напазаруват от циганите родината ми?! Да ни замазват очите с асвалт и градинки. А,да, и животинския страх за залъка и службичката. А едноцветната карта, била тя в синьо или червено е доказателство за изчезваща демокрация и за " Пиянството на един изчезващ народ". БОГ да пази България !

02.11 2015 в 08:30

jackk

посоледно ББ син или червен е? вече се изгубихме в калейдоскопа ви..

02.11 2015 в 06:56

Истина говориш, Бонева. Тиквочев не се е оплаквал от матряла напоследък, което си е повод за притеснение. А демокрацията се оказва невъзможна не само на Балканите и в Русия, а и в близкия изток, и в Африка, и къде ли още не. Както казваш, хората са такива.

02.11 2015 в 02:28

ЦИГАНИТЕ И ТОЯ ПЪТ НАПРАВИХА МУТРАТА" ПОБЕДИТЕЛ".НА ВТОРИ ТУР БИЛИ ГЛАСУВАЛИ МИЛИОН И СТО ХИЛЯДИ ОТ КОИТО ШЕСТОТИН ХИЛЯДИ СА ЦИГАНИ.500 ХИЛЯДИ МАЛОУМНИКА ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ МА МАФИОТА БОЙКО.ЗАЩО БЕ УРОДИ?

02.11 2015 в 00:33

Боряна, проблемите на балканите започват с балканския комплекс - ниско самочувствие и мрънкотене колко било лошо тук и омраза
Е, как очакваш демокрацията да изгрее в БГ като балканските й звезди мрънкат и мразят себе си?
Първо кодирай демокрацията в думите си за да може лъчът от щастие все от някъде да пробие.
Вярно е има какво да се желае, но все пак, макар и с бавни стъпки България става все по подредена и по-красива.

01.11 2015 в 23:16

Зиг Хайл майн фюрер!!!!


Мисля, че накрая на някой ще му прегорят бушоните и ще взриви всички тези сини лайна...удобно е като се съберат в арена армеец....

И ще има дъжд от сини лайна

Всъщност обаче много по-критично е да се отървем от лайната, които гласуват за тях....това е същината на проблема!!

01.11 2015 в 22:49

на Балканите демокрация и свобода не се нито схождат, нито взаимно предполагат. На Балканите може да има декоративна демокрация, която не ражда свобода. В Турция, Македония, България една партия печели почти абсолютно мнозинство. А това не е демокрация както го разбират народите на старите демокрации, това е опасност от развитие на декоративна демокрация и несвобода. Нещо като в Русия, но побалканчено. И затова да не видим само ББ, Ердоган и този в Македония. Народите са такива. По далеч от залъка хляб не виждат.