Цачева иска подкрепа, за да не спре ритъмът на България

OFFNews 13 октомври 2016 в 12:36 2395 1

Снимка ГЕРБ

За нас приоритет са срещите с българските граждани. Предстоят ни над 200 срещи лице в лице с хората. Искаме дебат с вас – с хората от всяко населено място. Подкрепете ни, за да не загуби България ритъма си на развитие.

Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Тетевен, съобщиха от пресцентъра на партията. „С вицеадмирал Пламен Манушев провеждаме кампанията си лице в лице с хората. Аз никога не отказвам дебат с политическите ни опоненти, но когато отида на такъв дебат, столът до мен остава празен“, обясни тя. 

Цачева бе категорична, че президентът трябва да бъде обединител. „Диалог, баланс, отговорност - за мен това не са празни думи. Единение е най-важната дума за мен. Ще работя всеотдайно и в интерес на българските граждани“, каза Цецка Цачева. По думите й, за да има диалог между политическите партии не е задължително те да гледат в една посока. „Ще търсим баланса в името на националния интерес на страната“, обясни кандидатът на ГЕРБ за президент. 

Цецка Цачева посочи, че ще работи за успешното довеждане докрай на образователната реформа и за развитието на науката. „Всичко е постижимо, когато институциите работят в синхрон с гражданите. Основен проблем е политическата апатия сред хората и вярвам, че мога да променя това“, заяви още Цачева. 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев изказа признателността си към загиналите мъже от Тетевен в 56-ти пехотен полк, воювали на Каймакчалан. „Българският народ е силен, но ако сега допуснем грешка, корабът „България“ ще загуби посока. Вече го преживяхме веднъж с кабинета на Пламен Орешарски, затова апелирам да направите правилния избор и да изберете първата жена президент. Тя е от вашия край. Цецка Цачева е най-подготвеният човек, защото знае как се балансира в политиката. Това е най-важното в сложните времена, в които живеем”, заяви Манушев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови