Слави Трифонов след успеха в Благоевград: Прав бях за изчегъртването

OFFNews 28 юни 2021 в 15:09 7322 0

Телевизионният водещ и лидер на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира във фейсбук резултатите от предсрочния кметски вот в Благоевград.

Там на вчерашния първи тур най-много гласове получи именно кандидатът на неговата партия - Илко Стоянов, който ще се бори на балотаж срещу независимия Румен Томов, подкрепен от БСП.

Трифонов се подигра на думите на бившия премиер Бойко Борисов, че е направил половин милиард километра магистрали (бел. ред. - обиколката по екватора на земното кълбо е малко над 40 000 километра) и отчете, че служебното правителство всеки ден вади данни за корупция, некадърност и безстопанственост на бившите управляващи.

"Не знаех, че като казах думата „изчегъртване“ в интервюто с Петър Волгин, тя ще придобие такава популярност и ще стане нарицателна. Но смисълът на този глагол ми звучи все по-точно и обективно с всеки изминал ден. Благоевград е прекрасен български град - бил съм много пъти там и той, както всеки друг български град, заслужава почтени и кадърни управници. Първата крачка вече е направена", заяви лидерът на "Има такъв народ".

Ето и текста на цялата му публикация:

"Местните избори, които се проведоха в Благоевград са показателни за това, което се случва в България. И тези избори със сигурност бяха по-честни от всички, провеждани досега.

Не знам дали има половин милиард километра магистрали, както казва Бойко Борисов, но със сигурност има отвращение от това, което направи ГЕРБ през последните 10 - 11 години.

А това личи и от фактите за корупция, безстопанственост и некадърност, които вади всеки ден служебното правителство.

Не знаех, че като казах думата „изчегъртване“ в интервюто с Петър Волгин, тя ще придобие такава популярност и ще стане нарицателна. Но смисълът на този глагол ми звучи все по-точно и обективно с всеки изминал ден.

Благоевград е прекрасен български град - бил съм много пъти там и той, както всеки друг български град, заслужава почтени и кадърни управници. Първата крачка вече е направена".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови