Quantcast

Радан Кънев: Алтернативите са или Блокът, или пасуване

OFFNews Последна промяна на 30 септември 2014 в 08:31 7874 26

"Имаме данни, че гласуват ли 4 млн. души то нашият резултат ще бъде двоен на изборите. Това са им алтернативите - или Реформаторския блок или отново пасуване за още 4 години"

Това заяви лидерът на ДСБ Радан Кънев пред Нова телевизия.

По негови думи РБ е единствената партия, която цели да се повдигне активността на избирателите.

"Цялата непоследователност на политиката на ДПС, БСП и ГЕРБ трови доверието. Имам подозрението, че всичко това се прави, за да се свали активността. Ние сме единствените, които искаме да гласуват поне 4 млн. души", каза Кънев.

По темата с това да очакват ли избирателите на ГЕРБ и РБ следибзорна коалиция между двете партии Кънев отговори, че всичко това е ясно описано в декларацията на Блока и че той ще управлява с ГЕРБ само при ясни и съгласувани условия.

Сред тях са темите за прокуратурата, правосъдието, "Южен поток", кризата в КТБ и други.

Запитан дали има напрежение в Блока заради ГЕРБ, Кънев отговори, че във всяка партия преди избори има напрежение, но "е спокоен за консолидацията на РБ".

"Ние имаме нещо, което другите партии нямат. Това е нашият предизборен документ и декларация, които гарантират за какво се явяваме на тези избори."

На подготвените от водещите блиц въпроси за дохода си Радан Кънев отговори, че на месец със семейството си живее с около 3000 лева, изплаща 700 лева ипотечен кредит и още толкова дава за детска градина на сина си.

Колата, която използва, но рядко, е тази на жена му, а иначе се вози с метро.

Радан Кънев отказа да дава лични определения на своите опоненти и ги нарече единствено "конкуренция".

Лидрът на ДСБ е плакал за последно денят след евроизборите, когато се е сетил за свои починал близък приятел и си представил как ще се зарадва на резултата.

Най-доброто качество на Кънев според самия него са здравите му нерви, а най-лошото - прекалено здравите му нерви.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.10 2014 в 10:11

Аз ви казвам ние трябва да бъдем с Америка и Европейския съюз, който е тяхно дело не защото ще ни помогнат, точно напротив чрез тях такива ката мен продават и съсипват България, ноооо за сметка на това ми плащат и забогатявам ! Запомнете не е важна България, важни са такива, като мен ! Аз само за реакторите, колко милиона гушнах навремето... а и сега една американска организация пак ме спонсорира... тоест грижат се добре за българските подлоги и предатели! И нека тук моите последователи все така отстояват моите позиции на подлога и предатели за да забогатяваме на гърба на България!

02.10 2014 в 00:25

Стамболов прочетох ти 2-3 изречение и вече знам, че си идиот та не си направих труда да завърша. Готов съм да се обзаложа, че Зелените самостоятелно с две паразитиращи пиявици на техен гръб ще изкарат по-висок резултат от коалиция десните-комунисти начело с надето михайлова. Аве оня крадец Муро прибрахте ли го и него там? Тоя същия дето фалира лафка за лимонада и за награда го направиха финансов министър ...

02.10 2014 в 00:21

Водач в София - Кунева, в Монтана - убиец, в Хасково - на тати синчето. Дааа определено работите за висока избирателна активност! Все пак да не забравяме, че само преди половин година другаря Костов каза, че при задължителни избори РБ няма да са на далавера. По-скоро крайно популистки и комунистически изчадия като атака. А те от РБ не е като да слушат другаря ... нее хич даже ...

30.09 2014 в 19:27

"Цялата непоследователност на политиката на ДПС, БСП и ГЕРБ трови доверието" ....
Стига, бе! А вашата "реформирана" последователност направо го захароса! ... Радане, ти ли говориш за последователност? Колко пъти последователно се опитахте да се обедините в т.н. "блок" помежду си и не ви се получи? Повече от година ни занимавахте с това ваше несбъднато обединение. И стигнахте до голямата истина - до голата вОда! Разединени сте повече от когато и да било... Лъгахте, мазахте, продавахте листи на фесовете и разни говеда из областите! ...Стига, бе! Няма по-лигав човек от теб и по-голям лицемер.
Срамувам се да ви гледам!
И бях до тук.


30.09 2014 в 18:57

Леле, вижте фейскбук коментарите! Фенове на Б.Б. се давят е жлъч и злоба. И нищо съдържателно. Надявам се това да работи в полза на РБ. Въпреки че съм привърженик на прогресивно-подоходното данъчно облагане и се позиционирам "в левия сектор", симпатизирам на РБ, България има нужда от реформите, залегнали в тяхната програма. Винаги, когато слушам Р. Кънев съм респектиран и обнадежден. Успех!

30.09 2014 в 14:21

Забелязали ли сте, че на стената на Радан Кънев във фейса се водят разгорещени дебати и той самия често се включва и изказва своята позиция, а докато във фейса на Борисов никога не се дебатират важни за обществото теми, а само хвалебствия и похвали и което е по-интересно, Бойко Борисов никога не се изказва и не взема отношение. Имам чувството, че някой друг му води профила. Влязох тук за да ви кажа, че днес Р.Кънев има рожден ден и нека му пожелаем успех на предстоящите избори - защото България има нужда от такива хора като него.

30.09 2014 в 13:19

Стамболов, не че няма и сега опит за дясно консервативен политически проект - този на Алекс Алексиев, но нещо не се получава. От една страна, въпреки заявените в началото десни икономически послания, напоследък се чува само антиислямската тема и нищо друго, а от друга, няма подготвен електорат, който изобщо да мисли по поставените теми. Затова към този момент най-важна е работата на общественици, журналисти и НПО-та, които да информират, образоват и карат хората изобщо да се замислят извън злободневните теми. Ако такава активност даде резултат, политическата формация на автентичното дясно ще се появи от самосебе си. Не случайно, НПО-та и медии са обект на яростна превантивна атака както в самата Русия, така и у нас, в рамките на водената срещу ЕС хибридна война.

30.09 2014 в 12:54

Предполагам съзнаваш, че не си написал нищо по същество!
Не става ясно, дори дали имаш елементарни познания по икономика и други дисциплини, за да си пробутваш префърцуненото мнение.
Дори не си се постарал да създадеш едно единствено свързано с поста, който репликираш разсъждение, за да си пробуташ квалификацията "тъпак", която е и единствената цел на словесния отпадък който си изтропал.
Всичко което си измучал е "ние верну пък... маркс нещо си, ти си тъпак... бла бла".
Колкото до търсенето на истината и до убеждаването в нея - коментира се конкретен факт и се оборва!
Изразяването на мнение е проблем и е толкова "неприятно" убеждаващо само, когато е прекалено близо до истината и не може да се обори. Иначе, всеки може да си твърди каквото си иска - и какво от това? Но когато се доближи грижливо прикриваната реалност, тогава ви избива на агресия, нали господин Гузен?

30.09 2014 в 12:23

Да, господине, много хора споделят вашите притеснения, за това и съм споменал, че е напълно възможно формирането на нова дясна формация. Тогава споменатите ще се изместят към центъра - а другите споменати още по-горе май ще си останат на про живкови, популистки позиции.
Дали има такъв електорат? - има, поне електорат който е готов да накаже номенклатурата. Дали ще се формира такава обективно дясно мислеща прослойка зависи от последвалото управление. Без реален пазар, без средна класа, без уважение към бизнеса - няма да стане! При всички случаи ще е по-добре от всичко до сега. Вярвам в това.