Радан към Цветанов: И дума не може да става за извинение

ОFFNews Последна промяна на 25 октомври 2015 в 21:31 3933 3

"Не може да става дума за извинение", заяви пред "Нова телевизия" Радан Кънев по повод искането на Цветан Цветанов Реформаторите да поднесат своите извинения за нападките към Йорданка Фандъкова, Иван Портних и др.

Според него РБ е водил изключително толерантна кампания и може да поздрави Фандъкова и Портних за победата им, но не и да се извинява, защото всички са видели острата и груба атака на Цветанов срещу членове на РБ по време на предизборната кампания.

Кънев е доволен от резултати и отбелязва, че ГЕРБ и РБ имат с 1-2% повече от парламентарните избори, което показва, че коалицията се харесва на хората и дори да има искри между двете политически сили, не трябва да се говори за тях, а да се запази добрият тон.

Той отбеляза, че резултатът на Блока е рекорден в София, а на много места изненадващо добър като в Шумен и Кърджали. "Увеличава се политическото влияние на РБ в цялата страна", коментира политикът.

На много места ще има балотажи и Реформаторите ще подкрепят кандидатите на ГЕРБ на местата, където нямат свои хора.

Кънев отказа да отговори на въпроса на Цветанов "Каква игра ще играете?", защото е отговорен политик и пред страната ни стоят много по-важни предизвикателства в Брюксел и на границата, за да си позволим вътрешни конфликти.

Лидерът на ДСБ смята да обсъди с колегите си въпросa за предстоящите президентски избори, където се появиха слухове, че той ще се кандидатира. Кънев обаче подкрепя идеята в десницата да се направят вътрешни избори, които да изберат кандидатура.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.10 2015 в 04:24

"Кънев е доволен от резултати..."
Само това прочитам и спирам. Толкова сте самовлюбени ултрадесните ( а всъщност повечето ви водачи, бивши и настоящи са бивши БКП- потомци), че изобщо не забелязвате простащината, с която оплювате дори хора които са ви подкрепяли. Никога повече няма да надскочите този си ръст с тази си самовлюбеност от мен да го знаете!!!
Гербер!

26.10 2015 в 00:10

Главни букви, много точки, нулев смисъл - Михаил Мирчев, ти ли си?

25.10 2015 в 22:21


ЧЕСТНО, НЯМА ТАКЪВ......ДЕБИЛ.....ГЪЗ.....ТИ СИ НАШИТЕ..ХЕМЕРОИДИ:):):):):):)

рамазанчоооооо.....има ли още къде по-надолу....клоуне.....
станахте най-смешната патерица на най-безумното управление на Абсурдистан.........най-удобният бушон.....много скоро ще разбереш какво значи ....ИЗГОРЯЛ БУШОН......и от Козяка няма да ти помогнат.......

Бахти и смешника....направиха те за кашмер.....БОКО ТИКВАТА И ЦЕЦО РЪПОНЯ.....колко ли ти струва тази всекидневна ГАВРА, а,

КАЖИ СИ.......РАМАДАНЕ....