Цветанов: Хайде сега Реформаторите да се извинят

OFFNews 25 октомври 2015 в 19:21 4808 9

"Благодаря на всички гласували, на всички структури, симпатизанти, членовете ни, на всички тези, които направиха така, че кампанията да бъде по-интересна. Преди всичко искам да кажа: нека Реформаторският блок да излязат и да се извинят за нападките към Йорданка Фандъкова и Портних. Какво ще направят сега, ако отидем на балотаж в Хасково с реформаторския дух с г-н Беливанов?

Дължат го от гледна точка на толерантността, която имахме в тази кампания. Те дирижираха този агресивен тон. Благодаря на всички колеги, които не се поддадоха и запазиха добрия тон."

Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в първия си коментар на изборните резултати от местния вот. В София тя спечели нов мандат с 60%, по данни на социолозите.

"ГЕРБ е толерантният партньор и се води единствено от националните интереси, да защити обществения интерес. Днес беше даден отговор на всички провокации в кампанията. Искам да поздравя Йорданка Фандъкова, която направи брилянтна кампания с послания, които стигнаха до хората", каза още Цветанов.

Той заяви още, че се очаква ГЕРБ да има 10 областни центъра, в които да бие на първи тур. Убеден съм, че ще имаме над 115 кмета на общини, каза още Цветанов.

"Благодаря на всички, които ме подкрепиха. Това е огромна отговорност. Това означава, че хората в София искат градът да се променя и развива. Нека смените в екипа да не са първото нещо, за което говорим", каза Фандъкова.

Имаме много конкретна програма. Буквално от утре продължаваме да реализираме новата програма, която е продължение на предишната - един град се развива не за 2-3-4 години. Продължава строителството на метрото, продължава проектът за ремонта на НДК, каза още преизбраният кмет на столицата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!