Кунева: Защо парите от ЕС не са усвоени, нали БСП управлява?

OFFNews Последна промяна на 09 април 2014 в 20:43 3651 11

БСП и г-жа Йотова поеха лоша посока с твърденията, че били малко парите от ЕС за България. БСП е в управлението на държавата откакто сме влезли в ЕС - тогава защо не са усвоени средствата? Парите, които България получи от ЕС и аз договорих с екипа ми, са 3,98 % при максимално възможен „таван“ от 4 % за държава. Подчертавам, България е втора по размер на процент средства, които получава от ЕС, а аз няма да си губя времето да отговарям на некомпетентните въпроси на г-жа Йотова.

Това заяви на  пресконференция в Шумен лидерът на „Движение България на гражданите“ и водач на евролистата на Реформаторския блок Меглена Кунева.

От 800 млн. лева, договорени от мен за образование по поне 4 програми, докараха нещата до смяна на дограми в училище, което е необходимо, но образованието не е това. Така не се гради държава, добави Кунева и разкритикува управляващите, че нямат мерки против корупцията.

Европа ни каза всъщност: няма да захранваме вашата мафия. Няма да даваме тези пари на лошите. Тези европейски пари са за гражданите, за предприемчивите и добрите, каза още тя, като припомни, че договорените средства от екипа й са над 13 млрд.лева, над половината от които остават неусвоени заради лошо управление.

Кунева обясни, че газовите връзки на България с Гърция и Румъния – т.нар. интерконекторни връзки, са с огромна важност за енергийната независимост на страната от Русия и ЕС ще поеме 75 % от цената на изграждането им.

Меглена Кунева подчерта, че в листата на РБ са всички лидери на партиите от Блока и че е благодарна за подкрепата им към нея като водач на листата.

Тя обясни, че не е достатъчно да пуснеш бюлетината в подкрепа на РБ, а и да се възползваш от преференциалния вот и да посочиш кой от хората в листата искаш да те представлява. Така няма да има невалидни бюлетини, обясни преференциалния вот Кунева и напомни, че евродепутатите на РБ ще са българските евродепутати в ЕП преди всичко.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.04 2014 в 13:06

Тоз' кунчо к'ви ги ръси само, а не се засрами той сам какви ги надроби преди. Не, че и другите са цвете за мирисЪне, даже са повмирисЪни...

10.04 2014 в 19:15

Евалата каке, вече не си Йес, вече си Йок. Разгони им фамилията на реформаторчетата, дий магарето. йотова е бижу в сравнение с тебе.

09.04 2014 в 23:03

... хахахахахахаха

... арей виж ма, арей виж МА, арей, арееееей

готино!...

наздрееей, МечОК

... хахахахахахаха

09.04 2014 в 22:59

Харе харе

наздрае наздрае

Хахаха хахахаха

Несвиряшчий свирчук попалом свирнул...
охуели все, а мне хий не остал хуярит...
Хахахахахахахахахахахаха

09.04 2014 в 22:51

ЕК да спира парите за 2012.

... и роско - боско твърди, че ЕК наказва невинните... наказва добрите...

... хахахахахахахахаха

... демографската криза в България е нищо работа в сравнение с демографската криза в бесепе...пххх

... хахахахахахахахаха

и това е нква справедливост, възмездие некво, барем не сме хЕптен капо... БОРИМЕ СЕ ЗА ПОСЛЕДНО ДЕСЕТ С КОНТРА И РЕКОНТРА...

... хахахахахахахахаха

09.04 2014 в 22:33

Аааа, не само БСП управлява, и ГЕРБ, и ГЕРБ...... Виждаме резултатите - ЕП предлага на ЕК да спира парите за 2012.... Баш при ГЕРП

09.04 2014 в 22:29

http://www.youtube.com/watch?v=PKu8P3KQi9I

Остаам без думи.... и гледам и слушам.
Изпълнителите/ките актуват така, като че всеки момент песента ще продължи... демек "сега само почваме"...
Ма не, така си върви. Усмихнато, с все сила и най-вече истинско.
Баси, еваларката!
Хахахахаха

09.04 2014 в 21:28

"...Защо парите от ЕС не са усвоени, нали БСП управлява?..."
Нали парите от ЕС не са усвоени, защо БСП управлява?
Защо БСП управлява, нали парите от ЕС не са усвоени?

09.04 2014 в 21:25

... деа мааму... квато ще да е (не, че не я знам историйката и) ма само тя не бега от бумагите дето е подписвала... и не се "усещам" къде е врътката...

... подсъдимия Сидеров, станете и отговорете на въпроса!

... хахахахаха

09.04 2014 в 21:01

Защо Кунева пита защо некви пари защо бсп управлява защо...
??????????????