Германският ХСС подкрепи ГЕРБ: Борисов беше силен премиер и пак трябва да стане такъв

OFFNews 08 юли 2021 в 20:00 3959 2

Бойко Борисов е надежден партньор, който последователно е отстоявал интересите на България. Той има нужния международен опит и знае как да постига целите си в Европа. Надявам се Борисов да получи нова възможност, защото той беше един силен министър-председател, какъвто отново трябва да стане. Това заяви председателят на Християнсоциалния съюз (ХСС) и премиер на Бавария Маркус Зьодер в специално видеообръщение към Бойко Борисов в навечерието на парламентарните избори в България.

По думите на Зьодер България е важна за стабилността на Европа.

„За да може Европа да остане стабилна, трябва самата България да бъде стабилна. А Бойко Борисов през всички тези години се грижеше за това България да върви по най-добрия път“, категоричен бе лидерът на ХСС.

Той добави, че е важно тези усилия да бъдат продължени, защото "в противен случай би станало много трудно за цяла Европа, а вярвам и за България".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2910

2

П

08.07 2021 в 22:36

видео е поръчка от ББ! Аз не намирам никъде това видео...а тук чак и със субтитри...Зьодер е галош...но това видео не е качено никъде на платформите на ХСС или неговите профили...малко конспирация, но и фона отзад немръдва...
А ако Маркус знаеше за визитата му при чичо Ердо, може би нямаше да говори такива глупости.
 
X

Да помогнем на украинските деца!