Демократична България: Помогнете да случим промяната във Варна

OFFNews Последна промяна на 09 октомври 2019 в 16:42 3282 2

Кандидатът на Демократична България за кмет на Варна, Стела Николова, както и кандидатите за общински съветници призовават варненци и варненските медии да задават въпроси и изпращат свои идеи и каузи, които според тях заслужават общественото внимание.

"Ние ви уверяваме, че няма да има нито един неотговорен въпрос нито по отношение на идеите ни за развитието на града, нито по отношение на личностите в листата. Ние сме ежедневно сред варненци по улици и пазари, откликваме на всяко желание за среща и за нас няма да има забранени въпроси.
Готови сме да се отзовем и на всяка медия и да отговорим на въпросите ви в интервю или лична среща, да се срещнем с всеки варненец, който пожелае да ни види."

В кутии с надпис" Помогнете да случим промяната във Варна " съгражданите ни могат да пускат своите идеи и въпроси, на които ще получат отговор на Фейсбук страницата на Стела Николова.

Кутиите ще бъдат на разположение на всички участници в срещите със Стела Николова и кандидатите от листата за общински съветници. В началото на всеки ден кандидатите за кмет и съветници ще отговарят на поставените предходния ден въпроси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20696

2

Новак

10.10 2019 в 05:39

Какво означава “да случим промяната”. Все пак промяната не трябва ли да е резултат на целенасочен, планиран и управляван процес, а не стечение на случайни обстоятелства? Случват се случайните неща, другите се правят.

4022

1

Danail S

10.10 2019 в 02:31

Дано да я случите промяната!