Quantcast

ДБГ открива приемни в 25 населени места в Бургаско

ОFFNews Последна промяна на 19 октомври 2016 в 17:56 1470 0

Лидерът на „Движение България на гражданите“ - Бургас Живко Табаков ще открие приемни в 25 населени места на територията на Бургаска област в подкрепа на кандидатпрезидентската кампания на Трайчо Трайков и ген. Съби Събев. Приемните ще се проведат в периода от 20 до 31 октомври.

По време на обиколките общинският председател на ДБГ-Бургас и член на Националния съвет на партията ще запознае гражданите с предизборната платформа на кандидатите за президент и вицепрезидент на РБ. Предстоящите президентски избори ще бъдат тест както за общинските ни структури в областта, така и за целия РБ. Съзнавам, че няма как кандидатпрезидентската ни двойка да обиколи всички населени места в страната, за да се срещне очи в очи с хората. Затова структурите на ДБГ и тези, които носим отговорност за състоянието им, трябва да положим максимални усилия, за да гарантираме успешен резултат и близка връзка на гражданите с приоритетите на нашата двойка и на Реформаторския блок, заяви Живко Табаков.

Табаков изрази надежда, че колегите от останалите партии в Реформаторския блок ще направят същото, защото, по думите му, тази кампания ще е по-трудна от всички досега. Той ги призова към активна работа за увеличаване подкрепата на РБ в областта.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !