Антонио Лопес, ЕНП: Сегашното правителство връща страната 30 години назад. ГЕРБ и СДС са истинското дясно (видео)

OFFNews 09 юли 2021 в 10:35 2857 5

Антонио Лопес

Сегашното българско правителство връща страната 30 години назад. Към най-тежкия период на социализма. Президентът и Българската социалистическа партия гледат към миналото. А ние трябва да отправим поглед към бъдещето. Най-правилният глас е гласът за истинското дясно, за ГЕРБ и СДС. С тези думи генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес се обърна към Бойко Борисов и ПП ГЕРБ дни преди парламентарните избори, съобщава пресцентърът на ГЕРБ.

„Има съмнения за намеса в изборния процес и липсва на напредък във ваксинационния план. Средствата по Плана за възстановяване не се използват, а България има силна нужда от тях. Ситуацията е тежка. Всичко това означава, че нашите проевропейски и дясно-центристки приятели трябва да се завърнат. Защото именно ГЕРБ и СДС ни представляват на предстоящите избори“, е цитиран да казва генералният секретар на ЕНП. Той добавя, че "ЕС се нуждае от силна, мотивирана и проевропейска България. Такава, каквато могат да я направят от коалиция ГЕРБ-СДС."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

5

Стефан

10.07 2021 в 01:24

В края на 70-те, такава прическа се казваше "на гъз".
А прецъфтялото снобарче от миналия век продължава да се кипри, явно и с ония идеи.
Дядка, бегай си къде ваше село, и се оправи първо с вашите политически затворници, педерасите, гетата, арабите, наркоманите, нататък по списъка, па чак после възниквай в моя двор да ме открехваш къде да си връзвам магарето, накъде да пикая, и как да си цепя дървата. Да не нацепя Антония у лопеса.
 
X

Да помогнем на украинските деца!