Специални отстъпки с новото мобилно приложение на Lidl

OFFNews Последна промяна на 14 октомври 2020 в 17:17 4945 0

Lidl Plus е новото мобилно приложение на Lidl. Потребителите на приложението могат да се възползват от специални оферти и атрактивни отстъпки. Lidl Plus цели да направи пазаруването по-лесно, бързо и удобно. 

„Lidl Plus е нашият първи подарък за клиентите по повод десетата годишнина нa Лидл България, с който искаме да им благодарим, че сме заедно. Lidl Plus се отличава не само с дигиталния, удобен за ползване формат, но и с това, че не оставя пластмасов отпечатък в природата. To дава още една възможност на клиентите да оптимизират бюджетите си, да облекчат домакинствата си, особено в този труден период, през който преминаваме. Целта ни е да развиваме приложението във времето, като го адаптираме към навиците за пазаруване на всеки отделен потребител, така че да бъде оптимално полезно и релевантно за него“, заяви Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

За да се възползвате от допълнителните отстъпки, е необходимо да инсталирате приложението и да се регистрирате в него.

Специалните оферти на Lidl Plus включват: Lidl Plus купони, Lidl Plus оферти за седмични предложения с отстъпки, Скреч карта, Дигитална касова бележка, Седмична брошура и Избор на любим магазин. 

Lidl Plus купони са седмични предложения с различни отстъпки. Преди самата покупка те трябва да се активират. Потребителите на приложението получават нови купони, които могат да използват еднократно, два пъти седмично.

Lidl Plus офертите за седмични предложения с отстъпки са различни за всяка седмица. Те могат да бъдат използвани многократно и не е необходимо да се активират преди самата покупка. 

Скреч картата се получава в приложението автоматично след всяка покупка. Тя дава възможност за спечелване на допълнителен купон с отстъпка, който се запазва в раздел „Купони".

Дигитална касова бележка ще се запазва след всяко пазаруване за период от 3 години. Чрез функцията „История на дигиталните бележки“ всеки клиент може да проследи разходите си, да види колко е спестил и да планира и управлява по-добре бюджета си.

Избор на любим магазин: приложението ще предоставя релевантна за потребителя информация, свързана с избрания от него магазин – промяна на работно време, провеждане на специални събития, оферти, валидни само за този магазин. Седмичните купони и специалните оферти на Lidl Plus важат за всички магазини в страна.

Седмичната брошура ще информира за актуалните предложения.

Приложението е адаптирано за българския пазар, като е достъпно напълно безплатно за сваляне от App Store и Google Play. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !