Quantcast

Нетинфо придоби мажоритарните дялове в Grabo.bg и Trendo.bg

OFFNews Последна промяна на 04 февруари 2016 в 14:37 5005 1

Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп, официално придоби 51% от сайта за онлайн пазаруване Grabo.bg и 51% от Trendo.bg -онлайн магазин с подбрани модни колекции.

Това е следващата стъпка в партньорските отношения между двете компании, след като през октомври 2014 г. Нетинфо придоби по 25% от Grabo.bg и Trendo.bg, съобщават от компанията.

Като част от сделката Нетинфо придоби и мажоритарния дял в Opoznai.bg – най-големия каталог за туристически локации в България, част от Grabo.bg.

За по-малко от година и половина, след първоначалното придобиване на дялове, бизнесът на Grabo.bg и Trendo.bg отчита много добри резултати и ръст на приходите от над 50%.

Дигиталното портфолио на медийната група достига до над 80% от онлайн потребителите в България, а чрез сайтовете и мултимедийни платформи рекламодателите могат да достигнат до 1 милион реални потребители само за 24 часа.

„С тази стъпка ние заявяваме своите амбиции за развитие в т.нар. сегмент маркетплейс. Вярваме, че най-голяма полза от това ще имат потребителите, а рекламодателите на Нетинфо ще получат още по-прецизно таргетиране на своите реклами“, коментира Христо Христов, изпълнителен директор на Нетинфо.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.02 2016 в 16:44

Тия изкупиха всичко бе -gong, abv.bg, nova tv, diema, diema sport, vbox7, vesti.bg, darik,.. няма ли нещо да остане ?
Кой има достъп до толкова много потребителска информация?
Кой стои зад НОВА и най-посещаваните сайтове в страната?