Quantcast

Мтел с нов сертификат за коректност на фактурите

OFFNews Последна промяна на 03 април 2014 в 14:08 2656 2

Снимка sxc.hu

Мтел получи нов сертификат за коректност на фактурите си. Сертификатът е издаден от TÜV SÜD BABT под директивата на британския телеком регулатор Ofcom.

Полученият сертификат гарантира, че системите за тарифиране и свързаните с тях функции в компанията, са коректни и сигурни, както и че отговарят на регулаторните изисквания на британския телеком регулатор Ofcom, определяни като най-строгите в света.

Новият сертификат е със срок на валидност 3 години. Работата по неговото поддържане ще продължи с ежемесечно представяне на отчети и справки от страна на Мтел и периодични одити от страна на TÜV SÜD BABT.
Съвместното сътрудничество на Мобилтел с TÜV SÜD BABT започва още през 2006 година с издаването на първия сертификат за коректност на фактурите. TÜV SÜD BABT е един от най-големите оценители и одитори на билинг системи във Великобритания.

С 25 годишен опит, TÜV SÜD BABT използва комплексен подход за оценяване на доставчиците на телеком услуги, обхващащ цялостните им процеси. TÜV SÜD BABT счита, че всички дейности са свързани помежду си – всяка една рефлектира върху качеството на другите и в крайна сметка се отразява на качеството на услугата и коректността на сметката на клиента.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.04 2014 в 15:04

Коректност към TÜV SÜD BABT, да не си помислихте към крайните клиенти в БГ :)
За тях не се споменава.

03.04 2014 в 14:09

Горките, явно нямат копия от моите фактури
Но скоро ще имат :)