Скандал разтресе Тотнъм преди мача с ЦСКА

OFFNEWS 07 декември 2016 в 08:40 2221 0

Голям скандал разтресе отбора на Тотнъм преди мача с ЦСКА Москва от последния кръг на група Е в Шампионската лига.

Двата отбора излизат на "Уембли" в Лондон в директен спор за третото място в групата, което ще им осигури място в Лига Европа напролет.

Оказва се, че стражът на домакините Уго Лорис е финансово мотивиран дори и при загуба. Той получава по 4000 евро дори и за негативен резултат на тима си, което определено му помага да преглъща по-лесно загубите. При победата сумата е двойна.

Разкритията идват по линия на разследващата мрежа "Футбол Лийкс", която публикува в последните дни шокиращи данни за данъчни измами, афери с трансфери и странни договори от света на футбола.

Не само Лорис, а и останалите му съотборници като цяло няма да са особено мотивирани да спечелят срещу руския тим. Тотнъм няма интерес да участва в Лига Европа напролет, което си личи от резултатите на тима в последните му участия. ЦСКА определено е по-мотивиран да спечели и продължи в елиминациите.

Следи мача на живо тук

"Тотнъм е отличен отбор, но ние ще се борим до последно, защото ни трябват трите точки. ЦСКА заслужава да играе в Лига Европа и да се представи достойно", коментира българският национал в състава на московчани Георги Миланов.

При успех, ЦСКА ще сложи край на дълга черна серия при гостуванията си на Острова. От 7 визити, московчани имат един успех. Това се случи през 2014 година, когато победиха с 2:1 Манчестър Сити в двубой без значение.

Временно класиране в група Е
1. Монако 11
2. Байер Л - 7
3. Тотнъм - 4
4. ЦСКА М - 3

Всичко за днешните мачове от Шампионската лига може да видите тук

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews