5 причини защо FBET.BG е полезен сайт за залагащите на спорт

OFFNews 20 януари 2019 в 20:13 2198 0

FBET.BG е една от най-новите онлайн платформи за спорт и по-конкретно за спортни залози, на която всеки има безплатен достъп до различни полезни и интересни материали, свързани със залаганията на спорт.

Тъй като има значителен интерес към подобни интернет сайтове, решихме да съставим списък с пет причини защо този сайт може да бъде от полза на всички betting фенове.

1. Прогнози за най-популярните мачове от деня

Една от най-търсените услуги в областта на спортните залози си остават готовите прогнози, които се предпочитат от мнозинството от играчи пред собственоръчното анализиране и прогнозиране на двубоите. Заради това е и толкова полезна функцията за обосновани футболни прогнози в Fbet.bg.

Тя включва предвиждания за всички мачове от българската лига и останалите любими на българите първенства като английското, френското, немското, испанското и италианското, а, когато няма двубои от тези шампионати, екипът на букмейкъра анализира мачовете от деня с най-голям потенциал за спечелване на пари от залози.

Прогнозите на сайта са толкова полезни и защото се славят с висока успеваемост, което всъщност е и най-важното нещо за играчите.

2. Информация за бонусите в букмейкърските къщи и помощ при усвояването им

Повечето фенове на спортните залагания знаят, че онлайн букмейкърите предлагат промоции. Това е ясно, но трудоемката част е да прегледаш бонусите на всички букмейкъри, да ги сравниш и да избереш най-добрите.

Секцията “Бонуси“ на Fbet.bg е много полезна в това отношение, тъй като в нея се публикува синтезирана информация за промоциите във всяка една букмейкърска къща. По този начин, за не повече от 10-15 минути можете да прегледате офертите на всяка една компания и така ще ви е много по-лесно да решите кои от тях ще ви помогнат най-много в зависимост от вашия стил на залагане.

Букмейкърите в България дават общо над 1 000 лв. само като бонуси за нови клиенти, така че си заслужава да се поинтересувате по темата!

3. Помощ при играта от смарт устройства

Почти всеки един любител на залозите притежава някакъв вид смарт устройство, което може да му свърши отлична работа за любимото занимание. Само че някои от букмейкърите излизат с едни гърди напред с по-качествена мобилна услуга от други и, ако възможността да залагате от смартфона си е важна за вас, разделът за мобилни залози в FBET.BG ще ви бъде полезен да научите всичко за мобилните версии на букмейкърите и техните апликации, както и ще ви окаже помощ за първите ви стъпки в мобилните залагания с ръководства за инсталиране на приложенията, отваряне на мобилните версии и други.

4. Актуални новини от спортния свят

Един успешен играч в букмейкърските къщи задължително трябва да е запознат с това, което се случва в света на спорта, за да може да използва тази информация при съставянето на прогнозите си. Информация за контузени футболисти, проблеми в даден отбор, смяна на треньора, покупката на нови играчи, представянето в последните мачове – това са все данни с висока стойност, когато седнете да решавате на какво ще залагате. Разбира се, спортните залози са най-вече за забавление, така че освен полезна информация от новинарския отдел на Fbet.bg подготвят и много любопитни материали с интересни факти и новини за света на спорта и най-вече за света на футбола.

5. Подробно представяне на букмейкърските къщи в България

Освен специализираните статии за бонусите и мобилните залози на всички букмейкъри, FBET включва и раздел, в който се правят цялостни ревюта на всички аспекти на букмейкърите - започвайки от регистрацията, видовете залози, коефициентите, депозитите и тегленията, пазарите, репутацията на букмейкъра и достигайки до всичко останало, което може да има значение за един играч, който в момента се чуди в кой букмейкър да започне да играе.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови