Quantcast

Цветанов се хвали колко много пари дали ГЕРБ за пенсионерите

Последна промяна на 15 април 2013 в 10:24 2166 16

Цветан Цветанов под логото на ГЕРБ. Снимка: БГНЕС
Цветан Цветанов под логото на ГЕРБ. Снимка: БГНЕС

Три дни, след като бившият премиер Бойко Борисов обвини пенсионерите, че са "изяли" фискалния резерв, заместникът му в правителството на ГЕРБ Цветан Цветанов се опита да изглади недоразумението.

"Думите, че фискалният резерв е изяден от пенсионерите от Бойко Борисов са извадени от контекста. Правителството на ГЕРБ е увеличило разходите за българските пенсионери с 9 милиарда лева", заяви Цветанов в предаването „Гореща точка” на Тв7.

Парите за пенсионерите били недостатъчни, но толкова имало в държавата и който и да дойдел на власт, нямало да ги направи 600 лева, по думите на Цветанов.

За бившия министър на финансите Симеон Дянков Цветанов заяви: "Г-н Борисов много ясно каза, че в един следващ мандат Симеон Дянков няма да бъде в правителството, той не е и в нито една листа за изборите".

"През новият програмен период ще влязат 32 млрд. лева за образование, за здравеопазване, иновации, култура, земеделие. Последните години над 10 млрд. лева са влезли в инфраструктура. Земеделието може да изхрани нацията. Ние бяхме първите, които започнахме да даваме на животновъдите, тютюнопроизводителите, зърнопроизводителите", посочи още Цветанов.

По негови думи, основният акцент в управлението трябва да е създаването на работни места. "Целта на правителството е енергийна ефективност, което ще създаде нови възможности за инвестиции. Ще запазим 10% плоския данък”, каза още зам.-председателят на ПП ГЕРБ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.04 2013 в 22:02

Като направим проста сметка, ще видим ясно, че парите дадени за социална политика от правителството на ГЕРБ са повече в сравнение с предходни правителства . Защо пък да не се хвали ... лошо няма

15.04 2013 в 20:48

Така е ,вярно е подкрепям ви ГЕРБ адмирации!

15.04 2013 в 17:44

Ами дали са. Фактите не могат да се отрекат. Факт е и че тяхното, на ГЕРБ, управление е най-успешното в България за прехода. От Европа го потвърждават!

15.04 2013 в 16:29

Цитат (цветат): Земеделието може да изхрани нацията. Поклон!!! :)

15.04 2013 в 16:25

Всичко е ок, но защо не ги видяхме до сега ясните цели, постжения и политика. За какво беше това "ЕВАЛА"? За играта на ББ в Бистришките тигри, за лъжите на Цветанов по всички медии, за подслушването на журналисти и политици, за натиска и рекета над дребния и среден бизнес, за рекордната безработица, мизерия, социалния и демографски срив? За ширещата се организирана престъпност, частните ГДБОП и убийствата на арестанти и задържани?
Ако тия малоумни мутри продължат да управляват може да затворим държавата съвсем спокойно.

15.04 2013 в 16:12

За да е обективен, човек не само трябва да се похвали ами и да каже какво не може и не знае как да свърши, а то в конкретния случай е много повече. В интерес на истината ще се раздвам да чуя с какво толкова се хвалят и се гордеят до сега управляващите? Какво всъщност свършиха освен редовните селски мачлета на бившия премиер и воаяжите с правителствения самолет на ползу роду?
Както разбрахме отново, в сравнение с Цветанов, Пинокио е чипонос първолак. Лъжите са толкова елементарни и безскрупулни, че вече и личните им прокурори не могат да ги покриват.

15.04 2013 в 15:31

Това не стана ли ясно вече на всички. Няма никакво недоразумение, спекулации. Изваждане на думите на Борисов от контекста - много елементарен подход за манипулация.
Друго е по важното какво смятат да направят през следващият си мандат.
Ето това ми харесва в ГЕРБ - ЯСНИ ЦЕЛИ, РЕАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ И СТАБИЛНА ПОЛИТИКА. ЕВАЛА!!!

15.04 2013 в 14:45

Не е никак лошо човек да се похвали, особено ако може да застане зад думите си.
На 12 май ще си види истинския резултат и вярвам, че ще е в полза на ГЕРБ.

15.04 2013 в 14:20

Господа, да знаете, че тези си вярват! По-лошото е, че на 12 май ще броим и идиотите, които им вярват.

15.04 2013 в 13:32

Е това е! ЕВАЛА да живее партия ГЕРБ!!!