Средният пръст на Чуколов - на етична комисия

10 октомври 2013 в 13:37 1833 7

Снимката, на която Десислав Чуколов от
Снимката, на която Десислав Чуколов от "Атака" показва среден пръст на протестиращите пред парламента.

Комисията по вероизповеданията и парламентарна етика ще бъде сезирана днес за средния пръст, който депутатът от "Атака" Десислав Чуколов показа на протестиращи на излизане от Народното събрание на 4 октомври. 

Сигналът ще бъде внесен по врме на днешното заседание на комисията, председателствана от БСП-депутата Пламен Славов, съобщава Антиправителствената информационна служба "Норешарски". 

Част от подалите сигнала са поканени да го внесат лично и е вероятно да има кратко изслушване, пише сайтът.

 „Бяхме свидетели на недопустимо поведение и жестове, уронващи престижа на българския парламент, от страна на депутата от ПП „Атака“ Десислав Чуколов. При влизане и излизане от парламента в същия ден, въпросният депутат направи серия от неприлични жестове с тяло и ръце (включително и със среден пръст, преминавайки с депутатска лимузина край гражданите)“,  обясняват в сигнала до НС 11 граждани.

Снимка с показан от депутатския автомобил на Чуколов среден пръст бе разпространена в интернет миналия петък веднага след случката, а самият народен представител от „Атака“ неколкократно отрече в свои медийни изяви да е правил неприлични жестове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!