Quantcast

Радан Кънев: Не мафия, а сбирщина комунистически престъпници

Последна промяна на 03 септември 2013 в 20:05 7641 37

Радан Кънев
Радан Кънев

Преди години един клиент от Англия ми каза с класически cockney акцент: This is no mafia. Mafia is Italian family - they'got values. This is a bunch of communist criminals (Това не е мафия. Мафията е италианска фамилия – те имат ценности. Това са сбирщина комунистически престъпници). Мафия или по-лошо, време е да си ходят, написа в своя Facebook профил лидерът на ДСБ Радан Кънев.

Време е и за нови правила, които да не ги допускат никога повече до властта и до парите на данъкоплатците, категоричен е Кънев.

Aз ще бъда утре сутрин на #ДАНСwithme , на протест за #Оставка -та на мафията, или каквото е там, казва лидерът на ДСБ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.09 2013 в 14:13

С този начин на мислене много наподобява ментора си И.К.Това значи,че доста дълго може да му мирише на българския парламент и пак да не го огрее.Абе,това момче няма ли памет поне за близкото минало?

05.09 2013 в 13:27

За 23 години, 17 години от които де факто управляващи, шайката БСП+ДПС успя да прогони 30% от населението на България. Три милиона са напуснали България. За икономика не искам и да започвам.
Каквито и да ги наричаме, комунисти, социалисти, шумкари, мутри, аги и т.н., това е измет.
Ако не сменим този модел, сега с тази банда родоотстъпници на власт, след година ние ще трябва не да имигрираме, а да се евакуираме.
Така че стига с тези дребни хули кой-какъв бил, гледайте голямата картинка. А това е: БСП и ДПС никога повече на власт. Помиярите от Атака така или иначе са история.

04.09 2013 в 18:38

Ей, гербери и червени глупаци.
Я се поспрете с обидите
Видяхте един пo -умен от Винету и по -кадърен от Сергей и
го оплюхте както са ви учили.
Пари ви под гъза , хората не ви искат .
И плюетр злостно
Радан е умен и е пич, а вие сте овце за стригане нс мафията

04.09 2013 в 10:18

От чие име говори този дебил? Седерунгелите вече 12 г. народът ги изхвърля на бунището.

Впрочем, с какви пари ДСБ ще участва на изборите? Няма членове и членски внос, няма държавна субсидия заради коалицията им с фашистите. Остават парите на олигарсите клиентелисти, отдавнашни авери на костоваците.

04.09 2013 в 10:07

смешно е, когато комунист обижда друг на комунист.
а най-страшната обида явно е "потомствен комунист".
смех.

п.п. и все така да нямаме разногласие по така изведената основна теза: "шайка комунистически престъпници".

04.09 2013 в 08:21

той е фен на доган, станишеф и болен Затова всеки който е срещу тях не става хаха

04.09 2013 в 08:02

...............ДОТАМ Я ДОКАРАХТЕ, ЧЕ МЕЖДУ ЧЕРВЕНА И СИНЯ ПАЧАВРА ДА НЯМА РАЗЛИКА! ТЕПЪРВА ЩЕ ТИ СТАВА ИНТЕРЕСНО, МЪРЛО СМОТАНА!!!!!

04.09 2013 в 07:37

ама на този тип Радан някой трябва да му потърси съдебна отговорност - дрисльо скапан - какво ръси врели некипели където му падне.Кой е тоя, за какъв се мисли - никаква алтернатива на управлениео не е.Щото освен грабеж и слугинаж на техната си олигархия нищо ама нищо не може да предложи. Ай сиктир!

04.09 2013 в 07:22

РАдане,

кога стана циганин калайджия, кога ти почерня гъзът.

Хайде скривай се отворко недоносен. Голям антиконунист се извъди. Ти комунизъм виждал ли си, че си и анти на всичкото отгоре.

04.09 2013 в 04:00

Абе Крумчо вземи се успокой малко, че ще получиш, някой инфаркт от злоба. Пък и изводите ти едни такива.... "юрист- долна гад "... Знаеш ли, колко усилия се изискват за да станеш юрист? Явно не знаеш, но като гледам и не те интересува. Ти решаваш въпросите с АК. Твоите съмишленици преди 65 години слязоха от планината и решиха проблемите с пушки. Това юристи, интелигенция, лекари, генерали на всички по един пълнител. Как ти звучи а? Нарамваш АК-то и раздаваш правосъдие в името на народа. На този Радан Кънев не му харесваш физиономията, пък и юрист бил веднага му теглиш един ред. Кеф а? Какъв е този твой късмет да се родиш толкова късно? Нищо поне можеш да си драскаш на воля из форумите.
Хайде със здраве и по -леко с екшън филмите, че да не направиш, някоя беля.
 
X