Парламент - не мо'а се запра!

Елица Мартинова 06 април 2012 в 14:28 1497 0

Софи Маринова Снимка: БГНЕС
Софи Маринова Снимка: БГНЕС

Горещи чалга-страсти разбуниха духовете в парламента в петък.  Емоционалните изказвания  бяха провокирани от изпълнение на Софи Маринова.

Присъствието на „ромската перла“ в Народното събрание изнерви до краен предел Волен Сидеров, който заяви, че управлението на ГЕРБ превръща България в чалгаджийска държава.

„Остава само да поканите на парламентарната трибуна и Азис, и без това вашият министър на образованието го подкрепя“, изрази възмущението си лидерът на „Атака“.

Съвсем различно бе настроението на зам.-председателя на ГЕРБ Искра Фидосова, която, за разлика от разстроения Сидеров, бе във възторг и дори покани Софи Маринова да стане народен представител в следващото Народно събрание.

„За първи път слушам Софи Маринова в парламента, но я слушам над 20 пъти на живо в моя избирателен район. Крайно време е да има ромски представител в парламента, защо не Софи Маринова“, заяви възторжено Фидосова.

OFFNews.bg припомня, че певицата бе поканена да пее пред депутатите от вътрешния министър Цветан Цветанов по повод Международния ден на ромите, 8 април.

Тя поздрави народните представители с тазгодишната песен на България за "Евровизия" и ромския химн "Джелем Джелем".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !