Орешарски назначи щерката на Нора Ананиева за зам.-шеф на Агенцията за детето

Последна промяна на 05 август 2013 в 10:36 14854 24

Ана Ананиева
Ана Ананиева

Дъщерята на Нора Ананиева - Ана Ананиева, става зам.-председател на Държавната агенция за закрила на детето. Заповедта за назначаването ù на премиера Пламен Орешарски е от 2 август.

Нора Ананиева е вицепремиер в двете правителства на Андрей Луканов (1990). Тя е и едно от лицата във висшето ръководство на комунистическата партия - през 1990 г. е член на Висшия съвет, а от 1991 - на Изпълнителното бюро. Тя е председател на парламентарната група на БСП през 1990-1994 г. и зам.-председател на Народното събрание през 1994-1997 г.

Дъщеря ù Ана Ананиева е завършила право в Югозападния университет. Член е на Софийската адвокатска колегия.

Работила е като адвокат, главен експерт в Комисията за борба с корупцията в 41-то Народно събрание. Била е експерт в политическия кабинет на министър-председателя Сергей Станишев и в Държавната комисия по хазарт, пише в биографичната справка, публикувана на сайта на Агенцията.

Ана Ананиева бе кандидат за депутат от "Коалиция за България" на последните парламентарни избори. Тя бе №11 в листата в 24 МИР в София.

Ананиева е назначена за заместник на Ева Жечева, която бе върната на председателския пост от правителството на Орешарски, след като е била уволнена през 2002 г. за злоупотреби. За да получи отново председателския пост, от него бе отстранен Калин Каменов. Той определи уволнението си като политическо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.08 2013 в 21:10

Фрида, не вярвам, че изобщо имаш такава част от силикона, която е за пред хора... Пардон, лексикона (каквото и да означава това)! :)))

06.08 2013 в 21:06

Това ли успя да сътвориш?! Ако работиш като журналист някъде, много скоро ще ти се наложи да си търсиш работа... ;) Колкото до буквите, един съвет: ако ти бягат много като четеш определени имена, консултирай се със специалист - психиатър или невролог.

06.08 2013 в 21:00

Ами това казвам и аз, бяха й я купили, ама немците нели не знаят кой е Бойко, си признали без бой, че не я познават. ;) Ей това е разликата между мислещите и чакащите хора. Едните биха били направили еди си какво ако знаеха какво трябва да се направи... другите просто правят каквото трябва. И вие сега може от 10 кладенеца вода да донесете, но фактите са едни: неграмотните трябва да си отиват.

06.08 2013 в 20:56

Зависи от гледната точка, за хора които не са завършили нищо през живота си "който не е почнал той не е завършил". Проблема ви явно е, че не можете да започвате. Колкото до "Гнусен идиот си Емилкаааа… чист, червен педераст, мен ако питаш" не мисля да питам прости хора за каквото и да било, но ще ти дам един съвет. Ако мъжете не те харесват и всички ти изглеждат "педерасти" :))) най-вероятно грешката си е в теб. (бих ти предложил да се убедиш сама дали съм червен педераст, но се опасявам, че няма да ми хареса упражнението)

06.08 2013 в 10:19

Ама те и на Калина щяха да и купят диплома бе, Емиле. Колко му е! "завършила право в Югозападния университет"
- то който не е почнал там не го е завършил това право.

"Работила е като адвокат, главен експерт в Комисията за борба с корупцията в 41-то Народно събрание. Била е експерт в политическия кабинет на министър-председателя Сергей Станишев и в Държавната комисия по хазарт"
- леле, на колко места е била назначавана - също като Калинка!

06.08 2013 в 02:29

да бе - езика ми отказва да цепи думите, като си мисля за това...

05.08 2013 в 21:59

Тази ще да е крайно некадърна - да е дъщеря на Нора Ананиева и да завърши право в Югозападния Университет...

05.08 2013 в 19:51

Югозападнал университет не се брои за образование, жалко подобие на човек- Емил Боев; "ти" си обида за кирилицата в името си! Ако имаха право на глас буквите щяха да ти се разбягат от названието, сигурна съм ;)

05.08 2013 в 19:48

И-миле, нещастник, ти ли си на пост тази вечер?? :)

Кой е другият незаменим експертен кадър с "опит", който е завършил това университетче?? ПЕЕВСКИ!!!!

Този университет май е създаден за най-простите номенклатурни отрочета, на които мама да им купи дипломка, а след това да им пълнят гушките с пари (а на някои и с доста храна!)...

Гнусен идиот си Емилкаааа... чист, червен педераст, мен ако питаш ;)