Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Националът, прегазил момиче в Сливен, се извини за постъпката си

Николаос Цитиридис 21 май 2013 в 17:03 2586 3

Футболният национал Георги Терзиев  прегази 16-годишно момиче в Сливен
Футболният национал Георги Терзиев прегази 16-годишно момиче в Сливен

Футболният ни национал Георги Терзиев, който вчера бутна с автомобила си 16-годишно момиче, се извини за поведението си в изявление до медиите, разпространено в сайта на БФС.

„Изключително много съжалявам за този нелеп инцидент, който се случи в Сливен. Напълно осъзнавам грешката си и съм готов да понеса последствията за себе си", казва Терзиев в своето обръщение.

В текста младият футболист обещава, че няма да избяга от отговорност и че ще съдейства напълно за възстановяването на момичето, което пострада заради него.

"Грешката, която допуснах, трябва да бъде пример за всички шофьори, за да може заедно да допринесем за по-голямата безопасност на пътя и за намаляването на произшествията. За съжаление е напълно вярно, че много често в България се подценяват правата на пешеходците, а от това страдат невинни хора и техните близки. Още веднъж искам да изразя искреното си съжаление за инцидента, да пожелая скорошно възстановяване на пострадалото момиче и да призова за по-отговорно поведение на пътя от страна на всички шофьори”, каза още защитникът на бургаския Черноморец.

Вчера Георги Терзиев прегази 16-годишно момиче на пешеходна пътека в Сливен. От МБАЛ "Д-р Иван Селимински" отказаха коментар за състоянието на момичето, което още вчера се намираше в тежко състояние. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews