Футболен национал прегази момиче на пешеходна пътека

Николаос Цитиридис 20 май 2013 в 15:10 8575 32

Футболният национал Георги Терзиев  прегази 16-годишно момиче в Сливен
Футболният национал Георги Терзиев прегази 16-годишно момиче в Сливен

Футболният национал Георги Терзиев е блъснал 16-годишно момиче на пешеходна пътека в Сливен.

Инцидентът е станал в неделя вечерта на сливенския бул. "Стефан Стамболов".

От ОД на МВР в Сливен потвърдиха пред OFFNews, че шофьорът е карал автомобил Ауди А8, че е на 20 години, както и неговите инициали - Г.Т. Пробата за алкохол на шофьора е отрицателна.

Момичето е в тежко състояние в реанимация в сливенската болница. Тя е постъпила с фрактури на горните и долните крайници. Образувано е досъдебно производство, съобщава полицията.

Читател на OFFNews ни изпрати  коментар, в който твърди, че футболният национал е карал със 120-130 км/ч. в зона със светофар и пешеходни пътеки. По думи на нашия читател, Георги Терзиев се е държал неуважително и надменно, подобно на неговите роднини и близки, които са пристигнали на мястото на инцидента.

Роденият в Сливен Терзиев е считан за един от големите  таланти на българския футбол. Той бе повикан от Любо Пенев, за да се присъедини към националния отбор. В момента защитникът играе в отбора на Димитър Димитров - Херо "Черноморец" (Бургас). Към Терзиев  интерес проявяват няколко европейски клуба, както и столичните грандове "Левски" и ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков