Масови оставки в СДС

27 ноември 2012 в 12:38 1658 0

Емблемата на СДС. Снимка: БГНЕС
Емблемата на СДС. Снимка: БГНЕС

Масови оставки се очакват в една от най-големите структури на СДС в Свищов, съобщи БНТ.

Общинският председател на сините в крайдунавския град Емил Димитров заяви, че нито един седесар от града няма да подкрепи, дори и с мълчанието си, поведението на това ръководство.

Във Велико Търново членовете на общинските структури на СДС в областта са около 500. Всички единодушно изразяват несъгласие и разочарование от действията и решенията на националното ръководство Това заяви областният лидер на синята партия в старата столица Мирослав Трифонов, цитиран от националната телевизия. По думите му СДС винаги е била символ на свободната воля, достойнството и самочувствието на гражданите и никой истински седесар не би приел подобно поведение за демократично. Решението колко души от Велико Търново ще напуснат сините редици ще стане ясно в понеделник, допълни още областният лидер.

Структурите на СДС в Пловдив засега нямат намерение да подават масови оставки заради вчерашните решения на националното ръководство на партията. Категорично зад действията на лидера Емил Кабаиванов застават и от СДС-Разград.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови