Мартин Димитров обяви смъртта на СДС

26 ноември 2012 в 21:56 4643 3

Мартин Димитров. Снимка:БГНЕС
Мартин Димитров. Снимка:БГНЕС

Чувствам се все едно е починал близък мой роднина и знам, че каквото и да направя, не мога да го върна. С изчезването на СДС си отиват част от мечтите за една друга България.

Това написа в личния си Facebook профил бившият лидер на СДС и настоящ син депутат Мартин Димитров. В понеделник ръководството на Раковска 134 изключи сините депутати Мартин Димитров, Ваньо Шарков и Димо Гяуров.

Ликвидаторите - Емил Кабаиванов, Борис Марков, Иван Сотиров и Борислaв Бориславов и компания, ще бъдат записани в учебниците по история, категоричен е Мартин Димитров.

Неприятно е, когато загубиш нечестно, още по-неприятно е, когато си продаден. И все пак знам, че трябва да продължим пътя и битката, да бъдем още по-смели, още по-решителни, дори дръзки, защото това е нашата страна. Не можем да оставим нашата България в ръцете на самодоволни и самозабравили се люде, написа късно в понеделник във Facebook Димитров.

По-рано през деня бившият външен министър в кабинета на Иван Костов и настоящ евродепутат Надежда Нейнски обяви от Брюксел, че напуска редиците на СДС. Нейнски обяви решението си в открито писмо до СДС и “всички медии”.

Случи се нещо, което ме убеди, че вие сте стигнали твърде далеч, че сте преминали всякакви граници, че нямате път назад. Чух ехото на ГЕРБ, че управлението на ОДС (1997 – 2001) е най-големият провал на българския преход. Тук вече не мога да замълча. Защото мълчанието е съучастие в лъжата и подмяната, пише в писмото на Нейнски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!