Мартин Захариев: Само БСП чува народа (видео)

Елица Мартинова 03 април 2013 в 14:40 3670 12

Мартин Захариев, Снимка: БГНЕС
Мартин Захариев, Снимка: БГНЕС

„Влизам в политиката, защото ми писна да се чувствам в плен в собствената си родина. Единствено БСП отвори не просто завеса, а портал за гласа на гражданите“, заяви в сряда първият издател на „Плейбой“, който е кандидат от гражданската квота на БСП.

Мартин Захариев имаше общо с движението ГОРД на Слави Бинев. Той уточни, че се е преориентирал към социалистите, защото лидерът на БСП е поел лична отговорност да отстоява интересите на хората.

Част от имената в гражданската квота левицата обяви във вторник. В сряда червеният лидер Сергей Станишев представи кандидатите в неформална обстановка на чаша кафе.

"Нашата платформа за изборите трябва да бъде обърната към всички патриоти, които милеят за България и искат да спасят страната от разрухата. Обръщаме се към всички, които са изпитали на гърба си резултатите от съкрушителната политика на ГЕРБ", посочи Станишев.

Сред имената на кандидат-депутатите са оперният певец Калуди Калудов, олимпийският медалист Таню Киряков, психологът Христо Монов, изпълнителният директор на Съюза „Произведено в България“ Пламен Грозданов, както и досегашният народен представител Георги Терзийски, влязъл в 41-то НС от листата на РЗС /от Габрово/, а след това станал независим - но пренасочил партийната субсидия към БСП.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!