Лицата на протеста (снимки)

Милен Енчев 18 юни 2013 в 18:30 23802 9

Невръстни вандали, финансирани от Борисов и Пашата, драскат площада
Невръстни вандали, финансирани от Борисов и Пашата, драскат площада

„Никакви мирни протести няма. Това са групичка от провокатори и криминални елементи“. Това обяви днес пред ТВ7 лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Макар че протестите, тръгнали от назначението на Пеевски, са незапомнено цивилизовани, лидерът продължава да настоява, че демонстрантите са „курви на Бойко“, „лумпени“, че са получили между 40 и 100 лева от Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Румен Николов – Пашата, за да „щурмуват“ централата на „Атака“ и т.н.

Твърденията на Сидеров ни хвърлиха в подозрения и ни накараха да подложим на съмнение очевидното. Наистина ли са невинни малчуганите, които в израз на гражданско неподчинение драскат с тебешири всяка вечер софийските площади? Възможно ли е да са се продали на Борисов и Пашата?! А тези усмихнати младежи и старци не крият ли меркантилизъм и вандалска стръв зад интелигентната фасада? Хм...

Помислете само колко дъвки и близалки могат да се купят за 40 лева. А за 100 лева може да се купи лускозна тротинетка, огромен плюшен мечок, дузина кукли! Представете си на каква агресия са склонни невръстните „лумпени“, накацали по раменете на татковците си, срещу такъв гешефт. Как яростно летят бутилките с прясно мляко и бибероните срещу феновете на Атака.

Какви поразии могат да нанесат на партийната централа с водните си пистолети и тебеширите. Може даже да я ... наакат!

Публикуваме фотогалерия с опасните провокатори. Призоваваме прокуратурата се самосезира и да накаже хулиганствата им – поне една вечер без „Сънчо“ и три дни без сладолед!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!