Чуколов: Костов е извън политиката благодарение на "Атака"

Последна промяна на 19 юни 2013 в 11:58 3679 34

Десислав Чуколов, Снимка: БГНЕС
Десислав Чуколов, Снимка: БГНЕС

Протестиращите трябва да се отбиват и пред централата на ДСБ. Костов, който разпродаде над 3000 държавни предприятия, е извън политиката, благодарение на "Атака". Това каза в кулоарите на парламента Десислав Чуколов от партията на Волен Сидеров.

"Тези протестиращи, които всяка вечер минават по „Витоша”, защо не се спират пред централата на Иван Костов? Защо не потърсят сметка, поне един лозунг, едно скандиране? Защо тези протестиращи една думичка не казаха за Иван Костов – човекът, който разпродаде над 3000 държавни предприятия? Моят призив към тях е да обърнат погледа си натам. От 2005 г. сме разкривали далаверите на Иван Костов. Резултатът Иван Костов да не бъде в българската политика до немалка степен е благодарение на партия „Атака”, уточни още националистът.

Макар че тази сутрин "Атака" осигури кворума за пленарно заседание, националистите напуснаха залата за обсъждането "Стабилизационни и неотложни мерки за подобряване на социалното положение на българските граждани на бизнес средата и демократизиране на управлението" от плана "Орешарски".

"Атака" по никакъв начин не подкрепя това правителство и няма какво да правим в залата за гласуване на плана "Орешарски", аргументира партийното поведение Чиколов и добави: Нека БСП и ДПС да си го обсъдят този план. Призивът към тях ми е поне малка част от плана "Сидеров" да бъде включена в плана "Орешарски", защото точно това искат хората на улицата".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.06 2013 в 09:56

Волен е луд, но и национален предател, агент на най-големия враг на българската независимост и българската свобода. Ако Левски и Ботев станат от гроба ще го заплюят, ако не го разстрелят веднага като рубладжия.

19.06 2013 в 20:38

Просто не ми го побира ума, въпреки че съм вишист как е възможно такива идиоти да са в парламента с 8 процента. Костов не е там, защото говореше реално какво трябва и може да се направи за България. Сигурно ако беше обещал и той 1000 лв. средна заплата сега щеше да е там. Каде ви е 500 лв. пенсията кога да я чакат пенсионерите изроди такива?

19.06 2013 в 16:22

Волен е преродения Апостол на Свободата, изпратен да освободи българския народ от колониалното робство. Атака никога не е била управляваща партия и няма никаква вина за безобразията във власта през последните 22 години. Сидеров е не само политик, но и най-големият съвременен държавник на България. Всички, които пишат и говорят срещу него са българофоби и национални предатели!

19.06 2013 в 16:18

E, не се изсилвайте чак толкова "старата" десница има доста грехове от флиртове с ДПС и робуване на чужди (+руски) капитали.
За да се обединят здравите сили, трябва първо яко разграничаване от старите практики, не сме видели такова нещо.

19.06 2013 в 15:47

Наплашени батакчии пак проценти сънуват

19.06 2013 в 15:45

Костов никога не ми е бил любимец, дори когато СДС още беше нормална партия, която той изгради от старите основи - доста прибързано и недемократично. Не ми харесваше и кадровата му политика на премиер и лидер - да издига анонимни удобни политикани, и да мачка несъгласните с него, особено, които могат да застрашат лидерската му позиция. Затова и си плати с лихвите накрая.
Но сега точно - да се плюе по Костов, освен закъсняло и подло, е и неуместно, най -малкото защото всички след него не само не поправиха неговите грешки, ами ги задълбочиха и направиха и свои собствени, доста по-елементарни. Костов поне може да се оправдае, че робувал на идеологеми, предоверил се наивно на западни експерти, или липсвал опит в реформите. Следващите след него - Симо, Сергей и Бойко - нямат право и на това оправдание.
Прекопирането на поръчкови пропагандни статийки от поръчкови сайтчета и цитати на разни ДПС маши, е последното нещо което може да се ползва в минус на Костов. По негово време, поне ДПС беше навряна в ъгъла, където и е мястото, и се бореше на ръба да остане поне маргинална партия със затихващи функции. Всички след Костов, от СДС-НДСВ до атака - за собствена изгода предадоха националните интереси в угода на бейската клика.

19.06 2013 в 14:51

Нещастници, усетихте ли се вече? Тези хора сега на площада, много приличат на онези през 1997-ма! Сещате ли се какво ви чака, когато станем повече?
BTW, Радан Кънев изглежда доста читав младеж. Имам надежда за десница.

19.06 2013 в 14:51

Хора, като ЧУКолов, щяха да ме забавляват, ако нещата не бяха толкова сериозни. Някога някъде нещо позитивно направил ли е този човек. Винаги е против нещо или някого. Питам аз. За толкова години какво направи Вашата партия. Намали влиянието на ДПС? Спря новините на турски език? Спря изучаването на турски в българските училища. Построи църкви. Построи паметници на български национални герои. Какво свърши. Протестира, митингува, създава омраза. Излъчиха евродепутат ползвайки електората си за да изкарат някой лев - сега Слави Бинев е в друга партия, доведения син на лидера в друга. Атака има ли евродепутат??

19.06 2013 в 14:38

В Бриколаж се свършиха пластмасовите маси!

Всяка маса - синя каска;
На 57 години, а още ходи прав под масата;
Къде е VC- то? - Под масата...

19.06 2013 в 13:59

След г-н Чуков очаквам в пропагандната ария да се включи и г-н Сърпов...