Чуколов: Костов е извън политиката благодарение на "Атака"

Елица Мартинова 19 юни 2013 в 11:58 4557 34

Десислав Чуколов, Снимка: БГНЕС
Десислав Чуколов, Снимка: БГНЕС

Протестиращите трябва да се отбиват и пред централата на ДСБ. Костов, който разпродаде над 3000 държавни предприятия, е извън политиката, благодарение на "Атака". Това каза в кулоарите на парламента Десислав Чуколов от партията на Волен Сидеров.

"Тези протестиращи, които всяка вечер минават по „Витоша”, защо не се спират пред централата на Иван Костов? Защо не потърсят сметка, поне един лозунг, едно скандиране? Защо тези протестиращи една думичка не казаха за Иван Костов – човекът, който разпродаде над 3000 държавни предприятия? Моят призив към тях е да обърнат погледа си натам. От 2005 г. сме разкривали далаверите на Иван Костов. Резултатът Иван Костов да не бъде в българската политика до немалка степен е благодарение на партия „Атака”, уточни още националистът.

Макар че тази сутрин "Атака" осигури кворума за пленарно заседание, националистите напуснаха залата за обсъждането "Стабилизационни и неотложни мерки за подобряване на социалното положение на българските граждани на бизнес средата и демократизиране на управлението" от плана "Орешарски".

"Атака" по никакъв начин не подкрепя това правителство и няма какво да правим в залата за гласуване на плана "Орешарски", аргументира партийното поведение Чиколов и добави: Нека БСП и ДПС да си го обсъдят този план. Призивът към тях ми е поне малка част от плана "Сидеров" да бъде включена в плана "Орешарски", защото точно това искат хората на улицата".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!