Кунева предлага парламентът да изслуша олигарсите

Елица Мартинова 01 октомври 2013 в 15:17 5287 54

Меглена Кунева
Меглена Кунева

Парламентът да покани на изслушвания всички бизнесмени, за които се твърди, че са олигарси, предлага лидерът на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева.

Апелът към депутатите бившият еврокомисар направи в интервю за OFFNews, което ще можете да прочетете по-късно днес на сайта ни.

Меглена Кунева е категорична, че парламентът трябва да предприеме стъпки, за да върне доверието на гражданите в българския бизнес.

„Нека да извадят по медиите петте имена, които най-често се изкарват като олигарси по медиите, и да ги повикат на изслушване.  Може да не е разписано в правилника на Народното събрание, те са парламент и могат да извикат някои от най-богатите български граждани и да ги попита, защото, освен всичко останало, българският бизнес няма полза да обраства с всички подозрения, с които българското общество е способно да го натовари“, заяви председателят на „Движение БГ“.

Според Кунева доверието на хората в българската политика е изчерпано. По думите й с помощта на медиите политиците, които плащат, за да очернят опонентите си, са повлекли страната в състезание към дъното.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!