Контрапротестът гостува на Кърджали в неделя

Елица Мартинова 23 август 2013 в 10:24 2937 7

Контрапротестът от 16 август. Снимки: Сергей Антонов
Контрапротестът от 16 август. Снимки: Сергей Антонов

По традиция от седмици насам всяка неделя контрапротестът се събира на демонстрация в 12 ч. в Кърджали. Този уикенд обаче поддръжниците на кабинета „Орешарски“ ще гостуват на Кърджали.

Това обяви пред БНР Веселина Кючукова – един от организаторите на акцията в Кърджали.

Демонстрацията ще се проведе в 19 ч. пред Културния дом в Кърджали. Кючукова обяви, че са поканени не само гражданите на града, а всички, които желаят да се включат в контрапротеста.

Тя заяви, че очаква в акцията да се включат хиляди хора. Кючукова бе категорична, че очакването й не е пресилено, защото в областта има много поддръжници на кабинета, а в демонстрацията ще се включат и гостуващи контрапротестиращи.

„Повече от 30 хиляди души от областта се подписаха в подписката в подкрепа на кабинета. Обществеността в Кърджали е доста активна, хората имат своето мнение и го изразяват. Обръщаме се към всички, които са се подписали, ако желаят, да дойдат и да изкажат това, за което са се подписали“, каза Кючукова.

Тя уточни, че гостуването на контрапротеста в Кърджали се организира по инициатива на столичната част. Кючукова поясни, че с нея се е свързал Радослав Гочев, който е координатор на подкрепата за Орешарски в София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!