Quantcast

Контрапротестът гостува на Кърджали в неделя

Последна промяна на 23 август 2013 в 10:24 2469 7

Контрапротестът от 16 август. Снимки: Сергей Антонов
Контрапротестът от 16 август. Снимки: Сергей Антонов

По традиция от седмици насам всяка неделя контрапротестът се събира на демонстрация в 12 ч. в Кърджали. Този уикенд обаче поддръжниците на кабинета „Орешарски“ ще гостуват на Кърджали.

Това обяви пред БНР Веселина Кючукова – един от организаторите на акцията в Кърджали.

Демонстрацията ще се проведе в 19 ч. пред Културния дом в Кърджали. Кючукова обяви, че са поканени не само гражданите на града, а всички, които желаят да се включат в контрапротеста.

Тя заяви, че очаква в акцията да се включат хиляди хора. Кючукова бе категорична, че очакването й не е пресилено, защото в областта има много поддръжници на кабинета, а в демонстрацията ще се включат и гостуващи контрапротестиращи.

„Повече от 30 хиляди души от областта се подписаха в подписката в подкрепа на кабинета. Обществеността в Кърджали е доста активна, хората имат своето мнение и го изразяват. Обръщаме се към всички, които са се подписали, ако желаят, да дойдат и да изкажат това, за което са се подписали“, каза Кючукова.

Тя уточни, че гостуването на контрапротеста в Кърджали се организира по инициатива на столичната част. Кючукова поясни, че с нея се е свързал Радослав Гочев, който е координатор на подкрепата за Орешарски в София.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.08 2013 в 12:41

"Минтингова дейност" - светъл помен от зле забравеното благоденствено минало.

23.08 2013 в 11:35

По сценарий на Волен, насред площада ще се сложи чучело с униформа на български опълченец, а башибозукът и контрите ще го заградят с възгласите "Извини се беее!", "Ти си рая на Волен, Станишев и Местан", "Ака-така-тааа!"

23.08 2013 в 11:24

Емисари от БСП и Атака още отсега бродят из Кърджалийско и подготвят башибозука за бир-хаира в неделя, с лозунгите: "Аллах и Волен са едно и също", "Станишко и Местан - аятоласи", "БСП е майката на Булгаристан, а ДПС - нейна дъщеря"!!! Орешарски - машшала!

23.08 2013 в 11:22

Я виж ти. Знае се, че кърджалийското сметище временно ще се премести на площада пред Дома на културата и селските кметове от ДПС ще докарат боклуците си с автобуси. Но не знаех, че и софийските червени боклуци ще ги транспортират чак до Кърджали.

23.08 2013 в 11:06

Турците от Кърджали и контрите на Станишко щели да отбележат Шипченската епопея. В чест на Сулейман паша, в неделя, на площада, по вечерно време, щели да правят голям бир-хаир! Евала!

23.08 2013 в 10:55

При едно посешение на диктатора Чаушеску в САЩ, румънски емигранти протестираха срещу режима му и дори замеряха с домати колата, в която той се возеше. Тогава по негова инициатива беше организиран контрапротест, пак с румънски емигранти, които уж подкрепеха социалистическия строй в Румъния. Подобно нещо се случва сега в България.

23.08 2013 в 10:48

Могат да посетят от контрапротеста и Враца и Видин и Монтана и Разград и Силистра и Хасково. Традиционни гнезда на БСП и най-бедни райони в страната. Странна обаче е зависимостта. Дали защото са бедни подкрепят БСП, и ако да защо след толкова мандата на управляваща партия не ги е оправила и превърнала в проспериращи каквито са и обещанията. Или са бедни именно защото традиционно подкрепят БСП и имат манталитета на хора чакащи някой да ги оправи, вместо сами да се вземат в ръце. И да си свалят етикета "град на мечтите" - и да не мечтаят всички да го напуснат.