Постен обяд си спретнаха контрапротестърите днес (снимки и видео)

Николаос Цитиридис Последна промяна на 20 август 2013 в 12:47 5401 21

Контрапрпотест Снимка: Сергей Антонов
Контрапрпотест Снимка: Сергей Антонов

Фъдж "Импийчмънт" и коктейл "Оставка" спретнаха контрапротестиращите днес пред сградата на Президентството. На демонстрацията с искане за оставка на Росен Плевнелиев се събраха около 50 души.

Днес протестиращите в подкрепа на Орешарски бяха подготвили специална почерпкa за президента "на конци". Тя се състоеше от няколко парчета фъдж "Импийчмънт", а в края на демонстрацията, 20 минути след началото й, в специална за целта кана, контрапротестърите спретнаха и коктейл "Оставка".

В съставките на напитката се включваше "двоен стандарт", листа от гербер, "частично вето", щипка арогантност и ледено мълчание за нежеланието на българите за по-добър живот.

Коктейлаът беше приготвен от Нина Гергова, известна от протестите през февруари като част от кликата на Янаки Ганчев. Тя изпи на екс първата чаша от "Оставка".

На контрапротеста днес присъстваха и група роми, които се бяха събрали в кръг, викаха "оставка" и при вида на фотоапарат или камера отвръщаха глави.

За пореден ден се събираха и няколко подписки - за подкрепа на кабинета "Орешарски", за импийчмънт на Плевнелиев и за нов обществен договор.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.08 2013 в 12:57

Вярното им знаме е червено, а се крият зад националния флаг.

22.08 2013 в 12:43

Коктейл „Импийчмънт“
ПЪРВА ВЕЩИЦА /Мая/
Трижди котка измяука!
ВТОРА ВЕЩИЦА /Корнелия/
Трижди таралеж изписка!
ТРЕТА ВЕЩИЦА /Гергова/
Моят Харпир вика: „Почвай!“
ПЪРВА ВЕЩИЦА
Хайде, бърже кръг сторете,
мърши всякакви хвърлете
да се смесят във котела:
първо жаба мекотела
тридесет и един ден
в сън под камъка студен
своята пъпчива гнус
пълнила с отровна слуз!
ТРИТЕ ВЕЩИЦИ
Плам, пламти! Котел, бълбукай!
Адска смес, мехури пукай!
Шекспир,“Хамлет“

20.08 2013 в 23:18

Скъпи BitterMist,
Защо реши, че тези хора са "полу-човеци". С какво ти си нещо повече от тях? Може би, защото знаеш, че се пише "обийци", а не убийци. Или пък, може би, защото смяташ, че да заведеш едно малко дете или бебе на протест и на няколко сантиметра от главата му разни полупияни типове надуват свирки докато не му пръснат тъпанчетата?
Относно статията - една медия трябва да отразява всичко неутрално, било то и малък интернет сайт, щом претендира, че доставя на аудиторията си неутрално събитията. За съжаление тук всичко е изкривено през призмата на интересите, стоящи зад протеста с/у правителството. Научете се, че не всичко е бяло и черно. Както в парламента, така и в президентството има хора, който са с добри помисли, но и такива с лошо помисли. Но все пак са демократично избрани. И не - не съм някоя инвалидизиран 80 годишен дявол комунист ;) Комунизъм в България е нямало - разберете го !!!

20.08 2013 в 23:15

Стига бе, сънароднико, защо са тези обидни опредения, не приемаш ли и чуждо мнение. А не забелязваш ли, че по ТВ след новините за поредния ден протест срещу правителството следват амо добри новини какво е свършило то - при това с подкрепата на работодали и профсъюзи. Хайде малко по -,икономоиччески, а не политически, а?

20.08 2013 в 23:11

Стига бе, сънароднико, защо са тези обидни опредения, не приемаш ли и чуждо мнение. А не забелязваш ли, че по ТВ след новините за поредния ден протест срещу правителството следват амо добри новини какво е свършило то - при това с подкрепата на работодали и профсъюзи. Хайде малко по -,икономоиччески, а не политически, а?

20.08 2013 в 22:33

Тия са големи нещастници. Що не си измислят някаква тяхна манифестация и протестна разработка? Само копират какво правят протестиращите. Чудя се по колко им плащат на тия - няма да е много щото нивото е под всякакъв коментар. И като си помисля, че живея с такива ... (да пропуснем епитетите и запазим добрия тон) направо ще ме е срам следващия път като се нарека Българин!

20.08 2013 в 19:48

Това си е направо от филма "Back in to the future". Дано контрапротестиращите да се върнат по домовете, че рейтинга на турските сериали е паднал драстично.

20.08 2013 в 17:48

Канарчета. Канарчетата на БСПДПСАТАКА.

20.08 2013 в 16:53

Колко пари хвърлиха за статисти, само за да отклоняват вниманието от истинските проблеми. Глупавите ми те... нито властта ще задържат, нито Президента ни ще свалят. Щом тези хора не искат да припознаят Президента и казват, че не е техен, техен проблем. Президентът си е НАШИЯТ Президент. Ние поне го ценим за разлика от тези невъзпитани и озлобени старци и статистите, които БСП мъкнат с автобустите за да викат сутрин пред терасите на малкото останала власт, която прави нещо смислено. По изгубена кауза от болшевишката кауза в съвременната ни история едва ли има. Само в БСП и нейните огледални образи отказват да си отворят очите за истината, която ще ги избоде.

20.08 2013 в 15:51

Тези хора не са платени. Те са будни защо са пред президентството. Отделили са от собственото си време за да изразят недоволство от президента и от това, че наложи вето.

http://offnews.bg/files/uploads/2013/08/IMG_4701.jpg?325412

Поне сега, някой им мисли плакатите и им ги пише по-различни :)