Постен обяд си спретнаха контрапротестърите днес (снимки и видео)

Николаос Цитиридис 20 август 2013 в 12:47 5861 21

Контрапрпотест Снимка: Сергей Антонов
Контрапрпотест Снимка: Сергей Антонов

Фъдж "Импийчмънт" и коктейл "Оставка" спретнаха контрапротестиращите днес пред сградата на Президентството. На демонстрацията с искане за оставка на Росен Плевнелиев се събраха около 50 души.

Днес протестиращите в подкрепа на Орешарски бяха подготвили специална почерпкa за президента "на конци". Тя се състоеше от няколко парчета фъдж "Импийчмънт", а в края на демонстрацията, 20 минути след началото й, в специална за целта кана, контрапротестърите спретнаха и коктейл "Оставка".

В съставките на напитката се включваше "двоен стандарт", листа от гербер, "частично вето", щипка арогантност и ледено мълчание за нежеланието на българите за по-добър живот.

Коктейлаът беше приготвен от Нина Гергова, известна от протестите през февруари като част от кликата на Янаки Ганчев. Тя изпи на екс първата чаша от "Оставка".

На контрапротеста днес присъстваха и група роми, които се бяха събрали в кръг, викаха "оставка" и при вида на фотоапарат или камера отвръщаха глави.

За пореден ден се събираха и няколко подписки - за подкрепа на кабинета "Орешарски", за импийчмънт на Плевнелиев и за нов обществен договор.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!