Бойко доволен от спортистите ни, липсвал им късмет

Последна промяна на 11 август 2012 в 12:58 1370 2

Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС

всичко аз лично съм много доволен от представянето на българските отбори, коментира днес във Варна премиерът Бойко Борисов представянето на българските спортисти на олимпиадата в Лондон.

По думите му спортистите ни са губили или заради лош късмет, или малко не им е достигало.

"Станка е изключително добра, волейболистите - също. Не си повярваха волейболистите, че могат да ги бият (руснаците)", каза още Борисов.

Той беше на посещение във Варна, за да представи новия спонсор на баскетболния отбор "Черно море"-Варна - варненското пристанище.

Бойко се оплака, че от една година прави опити да намери варненски фирми, които желаят да инвестират в местния баскетбол.

Това обаче все не се случвало, докато чрез транспортното ведомство за спонсор било привлечено варненското пристанище.

Борисов обясни, че за тази година печалбата на пристанището е нараснала с над 70% и е редно част от тази сума да бъде пренасочена към баскетболния клуб.

Премиерът изтъкна още, че кабинетът е превел почти 400 хил. лв. за ново оборудване на варненските лекоатлети.

Договорката за тези пари беше постигната, когато премиерът беше в Лондон и се срещна с българската олимпийска делегация. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.08 2012 в 10:53

Ние, интелигентните и с IQ над 100 българи, като сравним Бойко, с всичките му недостатъци(а някои са направо драстични), с алтернативните му КРАДЦИ, тръпки ни побиват... Така че засега така ще кретаме, докато не се появи ИСТИНСКА АЛТЕРНАТИВА, която ще е начетена, интелигентна, образована, с богата обща култура, да е чела Кант, Ницше, Кафка, Оруел, Бредбъри, Булгаков, Пушкин и прочие, с няколко чужди езика, с разбиране на пазарната икономика, финансов и международен опит, и същевременно ДА НЕ КРАДЕ! Колко ли има още да чакаме???
Засега Господ ни изпрати Министър-Председател, който МОЖЕ БИ НЕ КРАДЕ(?)... Кога ли ще ни прати ерудиран, интелигентен, образован, умен, спокоен, със самочувствие С ПОКРИТИЕ И СЪЩЕВРЕМЕННО ПОЧТЕН ЧОВЕК? Чиято първа работа НЯМА ДА БЪДЕ ДА НАХРАНИ КОХОРТИТЕ КРАДЦИ И ПАРТИЗАНИ, следващи го с една едничка цел - ДА КРАДАТ и ДА ЗАБОГАТЯВАТ ОТ ДЪРЖАВАТА И ОБЩЕСТВЕНИТЕ ФОНДОВЕ, ВСИЧКИ ДО КОИТО СЕ ДОКОПАТ! Молим се на Бог да прати по-скоро ТАКЪВ ЧОВЕК! Иначе КРАДЦИТЕ ще ни разгонят фамилията!

11.08 2012 в 14:08

Какво съвпадение. И на нас ни липсва късмет с подобни МП ... хем 45+22 години подред.
Иначе, нормално е за Бочко да е доволен от представянето на тази олимпиада. То е до манталитет, ниво на потребностите и усет за историческа съпоставка.... абе, изобщо да започне да се усеща и да научи, че има правото и да мълчи.
Тя тази работа с рязане на лентички, с окрякване от придворната журналистика на всяка негова изцепка и с еднолично раздаване на тоз или онзи на държавни пари, сграден фонд и имущество, сякаш му е бащиния - няма да стане. То се иска държавническо мислене и възможности и воля за политическа адекватност.
Като не можеш - тичаш като улав да уреждаш спонсори на футболисти, баскетболисти и подобни, както и да возиш някакви бистришки футболни гении с правителствения самолет. След което полегналите медиите окрякват и тази поредна дивотия?
Има ли пилот в самолета?
Има ли МП в тази държава?
 
X