Арман Бабикян: Срам е да гледаме гузно в краката си пред посланиците

OFFNews Последна промяна на 14 февруари 2019 в 09:32 7701 1

Снимка БГНЕС

„Поведението на властта, гузното гледане между краката, пред очите на всеки един от тези посланици е срам за страната ни. Да изглеждаме толкова жалко пред който и да е посланик, особено на наши съюзници, е доста унизително за България“, коментира . Това заяви пред БНР политическият анализатор и пиар експерт Арман Бабикян в коментар за двата големи скандала от последните дни – случаят с мистериозното отравяне на бизнесмена Емилиян Гебрев и преводите на големи суми от Венецуела към българска банка.

„Не знам как е чиста банката. Не знам кой проверява произход над 30 хил. лв., след като скромна сума от 60 млн. евро е останала, а другите очевидно вече са изнесени и изпрани. Но ние научаваме това от американския посланик, не от нашите служби. Това, че някой е натровен в България преди три години, ние днес научаваме от британския посланик. Ние сме незнаеща страна“, каза Бабикян.

"Изглеждаме като Незнайко в страната на чудесат", добави той.

„Единият отговор е „Иванчо, ти си тъп“ и не можеш да си адекватен нито като съюзник, нито като система за банкова сигурност, нито като система за национална сигурност. Другият отговор обаче е по-лош – „Иванчо, ти си лош – ти знаеш за всичко това, прикриваш всичко това, ти си гузен за всичко това, ти лично имаш общо с всичко това и затова си мълчал (...) Продължаваме да се държим като държавица, страхливо оглеждаща се между Изтока и Запада, констатира още пиар експертът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7671

1

Hissarion

18.02 2019 в 10:48

Разбирам, че според експерта трябва да се хвърлим на барикадата с голи гърди и да заклеймим враговете на нашите съюзници? Може би дори да им обявим една символична война, като през 1941 г.?