Задържан е мъж, карал жени да проституират. При отказ гасял цигари по тялото им, режел ги и ги заплашвал

OFFNews 28 ноември 2023 в 15:22 4667 2

Снимка БГНЕС

42-годишен мъж е задържан за принуждаване към проституция в София, съобщиха от Министерството на вътрешните работи. 

Мъжът е арестуван ден, след като 19-годишна потърсила помощ в полицията. Тя обяснила, че успяла да избяга от неин познат, след като на 20 ноември вечерта той се опитал насила да я качи в кола в района на бул. „Ботевградско шосе“ в столицата. Дни по-рано пострадалата била настанена в кризисен център за жени.

Към момента полицията е установила, че мъжът подбирал внимателно момичетата и след запознанство с тях бързо ги превръщал в жертви на сексуални услуги.

В сайт, създаден от него, публикувал техни снимки. След обаждане на клиент, той водил на посочения адрес момичето и прибирал предварително уговорените пари.

Когато момичето откажело, мъжът я малтретирал - връзвал я с вериги, гасил цигари по тялото ѝ, рязал я, карал я да вземе опиати и я заплашвал с убийство.

На 42-годишния са повдигнати две обвинения - за заплаха и за склоняване към проституция. Наложена му е мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

870

2

Constanza

28.11 2023 в 19:07

А за телесни повреди няма ли да се повдигне обвинение?

8769

1

flatko

28.11 2023 в 16:22

За такъв вид престъпления присъдите трябва да се вдигнат многократно. А после при рецидив - директно до живот. Иначе с такива боклуци оправия няма.
 
X

Да помогнем на украинските деца!